Terug

Vier Jaargetijden 6+

Angela Schijf

Verrassend
Toneel
Muziek
Betoverend
di 25 dec 2018 15:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Children’s author Imme Dros wrote an exciting fairy-tale about two sisters who find themselves in the wonder-world of Vrouw Holle. Angela Schijf and the Vivaldi Consort lead parents and children on an journey of adventure, crossing the Four Seasons, to a fairy-tale world full of adventure!

genre: lichte muziek, kinderen en familie, klassieke muziek, toneel

Arrangementen

Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Kerst high tea

Kerst high tea 12:30

Een smaakvol assortiment van diverse gangen met zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden. Met kerst is de high tea extra feestelijk en uitgebreid met meer lekkers! € 24,50 p.p. / kinderen tot 10 jaar € 12,75 p.p.
Kerstlunch

Kerstlunch

Geniet voorafgaand aan uw matinee voorstelling van een heerlijke Kerstlunch in Front. Wij verzorgen een feestelijk plateau (voor 2 personen) met kleine koude en warme gerechten in kerststijl voor €22,50 per persoon. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een glas cava. Alleen op reservering
Kerstdiner 2018

Kerstdiner 2018 17:00

Wat is er leuker dan u en uw gezelschap tijdens de gezelligste dagen van het jaar in de watten te laten leggen met een heerlijk kerstdiner? In onze sfeervolle Brasserie geniet u voor € 42,50 van de culinaire hoogstandjes van onze chefkok.