Terug

Henny Vrienten, George Kooymans & Boudewijn de Groot

Vreemde Kostgangers

za 7 apr 2018 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal

De paden van Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot kruisen eindelijk ook op het podium. Ze spelen samen persoonlijke favorieten, bewerken elkaars nummers, maar schrijven ook nieuw Nederlands toprepertoire. “Vreemde Kost, maar vooral verplichte.” (Volkskrant) www.boudewijndegroot.nl

Vreemde Kostgangers
Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden. Dat viel zo goed in de smaak, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er wel van moest komen: met elkaar een programma te maken. Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer: alle drie schrijven zij speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze theatervoorstelling zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire, maar bevat uiteraard ook een selectie uit ieders oudere werk. Zo steken de heren een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen ze een persoonlijke favoriet en zingen ze bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen; een avond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

genre: lichte muziek

Bekijk voorstelling op andere dag

zo 8 apr 2018 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal

Topwaardering bezoekers Chassé Theater

Het Chassépubliek beoordeelde het concert vorig seizoen met 4,5 uit 5 sterren! “Geweldige show, heerlijke muziek, fantastisch genoten!”

Recensies

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Het is een stom woord, 'supergroep', maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop"

Leeuwarder Courant

- >4,0 sterren
"Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de Nederpop is opgericht"

NRC

- >4,0 sterren
"Titanen nederpop kiezen stoer voor nieuw materiaal"

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu