Terug

We will rock you

Stanley Burleson, Tia Architto e.a.

za 15 feb 2020 14:30 tot 17:20  |  Jupilerzaal


Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben We will rock you gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Breda en is spectaculairder dan ooit! 

Musicalster Stanley Burleson speelt in We will rock you de rol van Khashoggi, de handlanger van de Killer Queen, die tijdens de voorstelling vertolkt wordt door de internationale musicalster Tia Architto. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van iconische nummers als Bohemian Rhapsody, Don’t stop me now, Killer Queen en vanzelfsprekend We will rock you. We will rock you is slechts vijf dagen in Breda te zien!

We will rock you wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in een geheel nieuwe, eigentijdse versie. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar, Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot). Nederlands musicalster Stanley Burleson speelt de rol van Khashoggi, de doortrapte rechterhand van de Killer Queen. Stanley was in talloze musicals te zien, van Cats en Les Misérables tot Miss Saigon, Sister Act en From sammy with love en werd onderscheiden met maar liefst vier Musical Awards. Voor de rol van Killer Queen is Tia Architto aangetrokken. Zij is in Italië en Zuid Afrika een grote musicalster en is een begenadigde vertolkster van het Queen repertoire. Ook Architto heeft een indrukwekkende reeks musicals op haar naam staan, waaronder The sound of music, Sister Act en Hairspray. Architto heeft een groot bereik en zorgt samen met Stanley Burleson en de band voor vuurwerk op het podium als ze vol overgave de beroemde Queen hits zingt.

We will rock you is een fenomenaal eerbetoon aan de nummers van de legendarische band Queen. 

 

 

genre: lichte muziek, musical en show

Arrangementen

Pauzearrangement

Pauzearrangement

Geniet in de pauze van een vooraf gereserveerd pauzearrangement bestaande uit een drankje naar keuze (pils, wijn of fris), luxe noten en kaas met mosterd. In de pauze staat dit voor u klaar op de Viskerfoyer. U kunt vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling bij de ontvangstbalie naast de garderobe terecht om aan te geven wat u in de pauze graag wilt drinken. Reserveer nu dit pauzearrangement voor € 5,50 p.p.
Brasserie

Brasserie 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl