Terug

Martijn Kardol

Welkom

vr 1 mei 2020 20:30 tot 22:10  |  Kinlyzaal

Op last van de overheid zijn wij genoodzaakt om alle theater- en filmvoorstellingen t/m zondag 31 mei te annuleren of te verplaatsen. We brengen alle kaarthouders op de hoogte. Je kan ons helpen door naar Mijn Chassé op onze website te gaan en daar je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk aan te vullen. Denk hierbij vooral aan je e-mailadres, telefoonnummer en IBAN nummer. Dat helpt ons bij een vlottere afhandeling. Voor overige zaken is het bespreekbureau op maandag t/m vrijdag via de chat en mail bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur.

De pers schreef over Martijn Kardol: “Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN), nadat hij alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht? Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night. martijnkardol.nl

regie: Wimie Wilhelm

Volg Martijn:
Facebook
Youtube
Instagram

genre: cabaret

4,60 sterren

Gemiddelde waardering: 4,60 sterren

05-02-2020

5 sterren

Vandaag, 5 februari 2020, kennis mogen maken met Martijn: wat een leuke sympathieke kerel! Hij wéét wat cabaret is en hoe je het publiek moet en kunt boeien: je durven kwetsbaar op te stellen en met een levensverhaal te komen, dat ogenschijnlijk door elkaar lijkt te lopen, maar telkens weer op het juiste tijdstip op zijn plek terug komt. Je ervaart zijn optreden alsof je bij hem thuis bent, en als je dat als jonge cabaretier weet te creëren dan heb je het goed voor elkaar. Het enige puntje van positieve kritiek: Martijn heeft een geweldig mooie zangstem, deed me (zelfs) aan Robert Long denken, en daar zou hij wat meer mee mogen doen, goede tekst, en zoals ik zei: geweldige stem. Ik verwacht nog veel van hem te horen, en hoop dat hij zo puur blijft als dat hij nú is. Kortom, méér dan een aanrader!!! Bedankt, groet, Johan.

25-11-2019

5 sterren

Super leuke avond gehad!

Fernanda

18-05-2019 in Theaters Diligentia en Pepijn

5 sterren

Heel leuk

Wouter

18-05-2019 in Theaters Diligentia en Pepijn

5 sterren

Het begon wat twijfelend, maar eenmaal op stoom nauwelijks af te stoppen. Hele leuke en herkenbare observaties als basis voor scenes die steeds harder voortdenderden. Deed me af en toe beetje denken aan Ronald Goedemond, en dat is ook een positieve vergelijking.

Pieter

17-05-2019 in Theaters Diligentia en Pepijn

5 sterren

Wat een heerlijke komiek is Martijn Kardol toch. Zijn tweede programma "Welkom" (try-out) vanavond gezien en wat zit ook deze show weer goed in elkaar.

bekijk reacties (5)

Recensies

De Telegraaf

- >3,0 sterren
"Innemende Martijn Kardol zet zijn deur op een kier"

bekijk recensies (1)