Terug

Fresku

Welkom bij de Fresku Show

do 1 feb 2018 20:30 tot 22:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Fresku voelt een noodzaak om het leven en de wereld te begrijpen. Hij voert een soort innerlijke heilige oorlog, met als belangrijkste wapens poëzie en humor. Als een schilder stelt hij zijn liedjes samen waarin alles gedetailleerd wordt uitgewerkt. Beladen thema’s worden afgewisseld met ontlading in de vorm van satire en persiflages.

Eén ding mag duidelijk zijn; Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival. In het theater wisselt hij zijn scherpe raps af met grappige persiflages en zien we of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen. “Fresku is grappig en confronterend.” (Volkskrant ***) www.fresku.com

regie: Titus Tiel Groenestege

genre: lichte muziek, cabaret

3,50 sterren

Gemiddelde waardering: 3,50 sterren

J.L. Vogelesang

02-02-2018

5 sterren

Indrukwekkende voorstelling. Humor gecombineerd met mooie persoonlijke verhalen. Je wordt aan het denken gezet maar kort daarna weet hij de, soms zwaar beladen, onderwerpen af te wisselen met een dosis humor.

Soffers

02-02-2018

5 sterren

Perfecte mix tussen humor en een kritische blik op de maatschappij

bekijk reacties (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu