Terug

The Legends ft. Michael Varekamp & Esther Hart

What a wonderful christmas (met het oor op zondag)

zo 15 dec 2019 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal


The Legends dachten, als succesvol jazzmusicus moet je tenminste één keer in je leven een kerstplaat maken. Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat White Christmas maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten. Deze ouderwetse feel good muziek inspireerde The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een heus kerstprogramma te maken.

What a wonderful Christmas neemt je mee op een warme reis door Winter Wonderland. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. Rudolph the red-nosed reindeer, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.

Speciale gast is de geweldige zangeres Esther Hart! thelegends.biz

regie: Monique van Hinte - spel: Michael Varekamp (trompet, zang, verteller), Esther Hart (zang, verteller), Wiboud Burkens (toetsen), Harry Emmery (contrabas), Erik Kooger (drums)


volg The Legends:
Facebook
Youtube

genre: lichte muziek

Recensies

NRC

- >3,0 sterren
"Verrukkelijke kerstsfeer bij origineel jazzconcert"

bekijk recensies (1)

De voorstelling maakt deel uit van de serie met het oor op zondag.

Arrangementen

Premium parking

Premium parking

Niet meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt tot en met 31 december 2019 dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,25 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag!