Terug

Niels Geusebroek

Wildfire

do 7 dec 2017 20:30 tot 22:05  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Niels Geusebroek schreef in 2013 Take your time girl op het ritme van de hartslag van een baby, en dat werd meteen een hit. “Kippenvel”, riep Ruud de Wild na de liveversie in zijn radiostudio. Intiem en puur als bij een kampvuursessie, brengt Niels Geusebroek de ingetogen liedjes van zijn langverwachte tweede album Wildfire nu in onze theaterzaal. Met een nieuwe look en een nieuwe sound, maar gegarandeerd weer kippenvel! www.nielsgeusebroek.nl

Wildfire
Voor zijn nieuwe album Wildfire zocht Niels Geusebroek de samenwerking met anderen, zoals de band Sunday Sun, de Engelse muzikant Jack Savoretti, Leon Palmen en producer Krabman. Het duet All I want met Sarah Bettens van K’s Choice gooide al hoge ogen in een live-uitvoering op de radio. “Hartverscheurend”, aldus Gerard Ekdom. Voor de theatertournee rondom het nieuwe album selecteert Niels een collectie van songs, waarbij thema's als liefde, vriendschap en emotie centraal staan. Alles wat het vuur aanwakkert.

Niels Geusebroek
Dat Niels Geusebroek een ras-muzikant is, staat als een paal boven water. Als frontman van de band Silkstone tourde hij al op jonge leeftijd door het hele land en stond hij op de grote festivals. Na 6 jaar hield de band ermee op, maar Niels ging verder. Hij haalde de halve finale van The Voice of Holland, en had in de loop van het programma al liefst drie hits op zijn naam gezet. Een jaar later ontving hij zijn eerste gouden plaat, voor een hardstyle-nummer notabene. De echte doorbraak kwam datzelfde jaar voor het kwetsbare Take your time girl, waarmee Niels Geusebroek zich definitief onder de top van Nederlandse singer-songwriters vestigde.

muziek: Niels Geusebroek, Gyo Kretz & Theo Sieben

genre: lichte muziek

4,67 sterren

Gemiddelde waardering: 4,67 sterren

Waarts

13-12-2017

5 sterren

Vond het een persoonlijke en muzikale show. Ik vond het geluid soms niet goed waardoor woorden niet goed verstaanbaar waren.

Van De Garde

09-12-2017

5 sterren

Anja

08-12-2017

5 sterren

Knusse en gewoon goeie voorstelling.

JackieK

08-12-2017

5 sterren

fantástische muziek! De mannen zijn allemaal supermuzikaal en de setting was intiem en gezellig. We hebben genoten! (voor de 2e keer overigens)

G.P.J. Visser

08-12-2017

5 sterren

Esther

08-12-2017

5 sterren

Het was echt super om hier bij te zijn. Een fijn, sfeervol concert waarvan ik intens genoten heb. Geen dure lichtshows, gewoon drie muzikanten met een gitaar die hele mooie muziek maken. De nummers van Niels Geusebroek zijn gewoon steengoed!

bekijk reacties (6)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu