Terug

Wipneus & Pim

Met De Alpenzusjes in het voorprogramma

za 10 feb 2018 20:30 tot 00:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Van Guus Meeuwis door naar Robin Thicke, terug naar Paul Elstak, om uit te komen bij The Black Eyed Peas. Wie doet dat nou? Juist! Wipneus en Pim! De tijdsgeest lijkt geen vat te hebben op dit vrolijke DJ-duo, en ook deze carnaval komen ze met hun onovertroffen feestconcept weer naar het Chassé Theater. Alaaf!

voorprogramma
Voorafgaand aan Wipneus & Pim kan er lekker gehost worden met De Alpenzusjes! Spring mee op de feesthits "“Naar voren, naar achter”, “Hutje op de Hei" en “Kontebonke”. 

genre: lichte muziek

4,23 sterren

Gemiddelde waardering: 4,23 sterren

Daniella

5 sterren

Hele goede sfeer de hele avond dankzij Wipneus en Pim, Alpenzusjes en de DJ

Den Heijer

5 sterren

Zaterdag 10 februari naar het wipneus en pim carnaval feest met mijn nichtje geweest we hebben een hele gezellige avond gehad.We hadden ook best geluk dat we nog net op de valreep 2 tickets konden bestellen super was dat. Volgend jaar (2019 )zelfde feest en tijd. Met vriendelijke groet Lia den Heijer.

De Caluwe Lam

5 sterren

Het was geweldig! Een top feestje!

S. Tap

5 sterren

Elk jaar wetende dat je een geweldige avond krijgt. Wij kijken er nu al naar uit om volgend jaar weer te gaan. Ze waren zoals altijd in een top orm, de Alpenzusjes waren ook helemaal super. En uiteraard wRen de medewerkers van het Chassé weer uiterst vriendelijk, de frites was ook weer heerlijk.

B. Vonck

5 sterren

Ik vind het heel jammer dat het programma jaar na jaar nagenoeg hetzelfde is. Tijd voor verjonging, variatie en een afwisseling tussen (eigentijdse) carnavalskrakers en af en toe gewone hits.

Ververs

5 sterren

Ze hebben de stemming goed voorbereid. Erg gelachen en ons vermaakt!

Coenraads

5 sterren

Top het was weer een feestje leuk voorprogramma en aansluitend Wipneus En Pim De DJ was ook prima met lekker nieuwe en oude muziek Jammer dat het weer voorbij is we komen zeker volgend jaar weer

Ossenblok

5 sterren

Het was een bere gezellige avond net als altijd met wipneus &pim bedankt voor deze gezellige avond doen we volgend jaar nog een keer over

M. Huijbregts

5 sterren

D. Hipke

5 sterren

100 % feest garantie

De Rooij

5 sterren

Ben vaste gast wat wipneus en Pim betreft ze zijn het geld meer dan waard het is altijd een feestje

Piraat 1

5 sterren

Het voorprogramma duurde veel te lang... enkel 1,5 uur hebben we Wipneus en Pim gehad, dat was leuk maar rest van de muziek was bagger.

Verheij

5 sterren

bekijk reacties (13)