Terug

Woef Side Story 8+

Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) | reprise

Ontroerend
Muziek
Grappig
Dans
vr 2 mrt 2018 19:00 tot 21:40  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Na de successen De gelaarsde poes, De zere neus van Bergerac, Lang en gelukkig en Snorro herneemt regisseur Pieter Kramer het heerlijke Woef side story. De veelgeprezen familievoorstelling won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards en de Z@PP Theaterprijs.

Woef side story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes denkt. Zwerfhonden en chique viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit…

Zal de liefde tussen Toto en Marina overwinnen in deze hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden?

Theater Rotterdam
Theater Rotterdam is het nieuwe stadstheater van Rotterdam en is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Theater Rotterdam leidt de nieuwste generatie theatermakers op en staat voor grensverleggend, interdisciplinair theater dat het verschil, de diversiteit en de veelvormigheid toont. De succesvolle familievoorstelling, een echte traditie van het Ro Theater, wordt in Theater Rotterdam natuurlijk voortgezet door Pieter Kramer en zijn team. In 1999 regisseerde Kramer al zijn eerste familievoorstelling Ja zuster, nee zuster voor het Ro Theater, die in 2002 werd verfilmd tot een kassucces. Sinds 2004 is hij vaste regisseur bij het Ro Theater waar hij al vele familievoorstellingen regisseerde. Snorro, één van zijn successen, was in seizoen 16/17 nog in het Chassé Theater te zien en werd door onze bezoekers beoordeeld met een 4,5 uit 5! www.theaterrotterdam.nl

tekst: Don Duyns, Arjan Ederveen - regie: Pieter Kramer - liedteksten: Alex Klaasen - spel: Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren, Laus Steenbeeke - muziek: Boudewijn Ruigrok

genre: musical en show, kinderen en familie, toneel

4,73 sterren

Gemiddelde waardering: 4,73 sterren

G. Blokland

04-03-2018

5 sterren

Heel erg leuk voor heel de familie

Roos, Damian en ik

03-03-2018

5 sterren

Wat geweldig voor jong en oud. Pauze miss iets eerder, maar das een klein detail

E. Dunnewind

03-03-2018

5 sterren

ontroerend, humor en vernieuwend

M. Abbenbroek

03-03-2018

5 sterren

Geweldige acteurs, schitterend gezongen en wat een heerlijke (Rotterdamse) humor!

G.J.M. Van den Enden

03-03-2018

5 sterren

Hofstede

03-03-2018

5 sterren

F. Van Haperen

03-03-2018

5 sterren

geweldig, met een lach en een traan hebben we genoten

Theater liefhebber

03-03-2018

5 sterren

Formidabel! Een heerlijk familieuitje.

de Looff

03-03-2018

5 sterren

Woef Side Story is een leuke,vlotte en goed gezongen voorstelling voor het hele gezin. Een aanrader als je met je kinderen een keer naar theater wilt.

S. De Rooij

03-03-2018

5 sterren

S. Van Rossum

03-03-2018

5 sterren

Hilarisch! Prachtige kostuums, mooie zang, spanning en ontroering. Deze familievoorstelling van het theater Rotterdam is onze favoriet van alle die we al gezien hebben.

bekijk reacties (11)

Recensies

Volkskrant

- >4,0 sterren
"De nieuwe familievoorstelling van het Ro Theater is vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch"

Telegraaf

- >5,0 sterren
"Woef Side Story is een warmbloedig familiefeestje"

NRC

- >4,0 sterren
"West Side Story op z'n hondjes staat garant voor een uitbundig hondsdol feest"

Trouw

- >4,0 sterren
"Pretentieloos plezier, perfect uitgevoerd. Bijzonder zijn de hondenkostuums en de bijbehorende motoriek van de spelers"

BN de Stem

- >4,0 sterren
"Zoals alles in Woef Side Story raak is gekozen: de acteurs die 'hun' hond daadwerkelijk tot leven weten te wekken, het decor, het taalgebruik ('Ik moet je onder vier ogen blaffen...'), een heuse sterfscène en de entr'acts van de drie muzikale vlooien To, "

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu