Terug

De Theatertroep

Zonder Toestemming

do 1 mrt 2018 20:30 tot 22:10  |  MK2zaal (theaterzaal)

De Theatertroep is een van de leukste ontdekkingen van de laatste jaren. Het jonge, bruisende, tienkoppige collectief borduurt voort op de stijl van roemruchte gezelschappen als ‘t Barre Land en Discordia. In Zonder Toestemming brengen de Theatertroepers een ode aan de anarchie.

Aan het eind van de negentiende eeuw werden de acts, dansjes, liedjes en performances van het vaudevilletheater ontdaan van alle viezigheid en vunzigheid, ook wel blue material genoemd, en geschikt gemaakt voor alle seksen en leeftijden. Het theater werd een plek van brave borsten en morrelende moraalridders, een bastion van burgerlijkheid. De Theatertroep verzamelt al haar blue material, voegt alle geschrapte acts weer toe en brengt u het beste, het slechtste, het smerigste, het groteskste, het ordinairste en het te gekste. Eerste rij op eigen risico. www.theatertroep.nl

spel: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser, Jasmijn Vriethoff

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het ‘theatermaken’ wordt blootgelegd. De Theatertroep gaat voortdurend op zoek naar nieuwe vormen van theatermaken, nieuwe locaties om te spelen en nieuwe verbindingen met andere kunstdisciplines. Zij doorspit met regelmaat het rijke aanbod aan klassieke en moderne toneelliteratuur, maar duikt even gretig in de geschiedenis van de film, de beeldende kunst, het cabaret en de sketchshow en schrijft daarnaast zelf nieuw repertoire.

genre: toneel

3,00 sterren

Gemiddelde waardering: 3,00 sterren

S.M.C. Heemskerk

02-03-2018

5 sterren

Kinderachtig! Eerste helft was niet erg leuk. Tweede helft was iets boeiender.

Carols

02-03-2018

5 sterren

Met name voor de pauze herkenden we de stijl van theatertroep van de Parade. Erg gelachen! We voelden ons ook erg welkom met alle welkoms en pauzedrankjes! Leuke avond gehad!

bekijk reacties (2)

Recensies

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Het is vaak lachen geblazen met de spelers van de 'Troep'. De uitgestreken koppen, de klassiekers die ze ten tonele brengen, de afwisseling met eigen vondsten."

Theaterkrant

- >3,0 sterren
"Zonder toestemming is een avond die zeker niet teleurstelt en geregeld zeer geestig is."

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu