Terug

Sara Kroos

Zonder Verdoving

wo 4 apr 2018 20:30 tot 22:10  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Sara Kroos is snoeihard, poeslief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. En dan ook nog Zonder Verdoving. Wat ben je zonder je werk, je gezin, je middelen, je bedachte veiligheden, het sussen en het wegstoppen? Rauw, onveilig, maar wakker: dat is Kroos. In de regen zonder jas, dicht op het vuur. De nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen. www.sarakroos.nl

regie: Jessica Borst – muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

genre: cabaret

4,70 sterren

Gemiddelde waardering: 4,70 sterren

Karin de Man

06-04-2018

5 sterren

Het was een hilarisch maar ook schrijnend (de voorstelling gaat over wat haar is overkomen de laatste jaren) optreden. Staat na gisteren in mijn top 5. Blij dat je

M. Vijgenboom

06-04-2018

5 sterren

Mooie opbouw en inhoud van het optreden. Prachtige humor en zelfspot. Fijne stem en mooie liedjes. Waardering voor het onderwerp depressie zoals zij dat vanuit eigen ervaring ten tonele voert.

Van Der Borst

06-04-2018

5 sterren

Was gewoon weer geweldige show

Koenen

06-04-2018

5 sterren

Als persoonlijk drama met zoveel persoonlijke emoties en zo hypomanisch sensitief gespeeld: geweldig. Beste voorstelling van de 4 die ik inmiddels van haar heb gezien. Ik werk als professional met oudere psychiatrische patiënten; wat een zelfspot en relativering. Geweldig in 1 woord. Het leek , nee het was: Waan- zinnig goed om maar in haar waan te blijven. Wat een respect voor iemand die zich zo ontzettend kwetsbaar opstelt.

Ellie van Beek

05-04-2018

5 sterren

Enorm openhartig en spontaan Wat een dijk van een vrouw / persoonlijkheid Met recht een staande ovatie in minder dan een seconde! Een taboe doorbroken!

Dennis en Angelique

05-04-2018

5 sterren

Geweldige voorstelling door een geweldige vrouw. Humor, zelfspot, scherp en soms tot (net niet over) het randje!

A.M.F uit Breda

05-04-2018

5 sterren

Wat een humor! Vreselijk gelachen en Sara speelt overal op in! Dat gebonk onder de zaal, wat heel irritant was en zij er de draak mee stak! Dat ene papiertje wat naar beneden kwam dwarrelen en ze niet meer verder kon zingen van het lachen,echt,zo leuk! Tot de volgende voorstelling!

J. De De Haan

05-04-2018

5 sterren

Sara is geweldig. Top avond met veel niet geïmproviseerde grappen

N.J. Van Dongen

05-04-2018

5 sterren

Ze was weer ijzer sterk in het vertellen van haar eigen persoonlijke verhaal met een gekke twist.

MH

05-04-2018

5 sterren

Raakt!

bekijk reacties (10)

Recensies

AD

- >4,0 sterren
"‘Zonder verdoving’ is een juweel van een voorstelling, die nergens therapeutisch of pathetisch wordt. De ontroering die Sara Kroos in haar liedjes oproept is een oprechte."

NRC

- >4,0 sterren
"Sara Kroos maakt depressie op komische manier invoelbaar"

Telegraaf

- >3,5 sterren
"De stoere, goedgebekte cabaretière toont nu ook eens haar meest kwetsbare kant."

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Sara Kroos weet met grove, bittere humor leuk cabaret over depressie neer te zetten"

Trouw

- >3,0 sterren
"Zonder opsmuk en met veel harde grappen."

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu