theaterservice

De vermelde prijzen zijn inclusief theaterservice: reserveringskosten, garderobe en e-tickets. Voor de Jupilerzaal en Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal is de theaterservice € 2, voor de MK2zaal € 1,20 en voor Chassé Cinema € 0.

Waarom is er geen consumptie meer inbegrepen?
Ooit is het Chassé Theater begonnen met een ticket inclusief de consumptie, omdat we op die manier u als bezoeker veel sneller konden helpen in de pauze bij de buffetten. Omdat steeds meer voorstellingen zonder pauze worden gespeeld, is vanaf het nieuwe theaterseizoen de pauzeconsumptie niet langer bij de prijs inbegrepen. Ook zijn de betaalmogelijkheden t.o.v. vroeger vernieuwd en maakt bijvoorbeeld het contactloos betalen, bestellen en afrekenen sneller. 

Daarom is de theaterservice in prijs verlaagd. De vermelde prijzen op chasse.nl zijn inclusief theaterservice: reserveringskosten, garderobe en e-tickets. Voor de Jupilerzaal en Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal is de theaterservice € 2, voor de MK2zaal € 1,20 en voor Chassé Cinema € 0. 

betalen tijdens de pauze
“Zonder consumptiestrook worden de wachtrijen zeker langer?”, horen wij u bezorgd vragen. Het antwoord daarop is “gelukkig niet”! Vanaf september gaat het Chassé Theater over op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. U kunt niet meer met contant geld betalen; aan alle bars kunt u pinnen of contactloos betalen. We hebben de tijd genomen om dit goed te testen en wat blijkt? Het heeft een positief effect op de wachtrijen én op het humeur van onze bezoekers. Daar wordt iedereen blij van!