Terug

The Selecter + Rhoda Dakar

STA-CONCERT

di 1 okt 2019 20:00 tot 22:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

De Britse skaband The Selecter is een van de belangrijkste die voort is gekomen uit de 2 Tone. Een invloedrijke muzikale en culturele beweging die vandaag de dag nog steeds even relevant is. The Selecter werd opgericht in 1979 en schoot meteen de hitlijsten in met hun dansbare mix van reggea, punk en ska. Zo kent iedereen nog wel de grote hits On My Radio en Missing Words!

Na al die jaren heeft The Selecter nog steeds dezelfde iconische frontvrouw: Pauline Black. Met andere woorden ‘the Queen of Ska’! Met nog steeds nieuwe muziek en albums blijven ze skanken tot ze erbij neervallen.

Nu bestaat The Selecter 40 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumtour. Verwacht een niet te missen avond waar hit na hit voorbijkomt! Ook zal er een Special Guest zijn en dit is niemand minder dan DJ Rhoda! De carrière van Rhoda Dakar begon als hoofdvocalist van 2-Tone band The Bodysnatchers. Dubbele A-kant single Let’s Do Rocksteady en Tuder Than You.

Mezz on tour:
Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Mezz. Voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

genre: lichte muziek, gastbespeling