toneelvoorstellingen 2018-2019

Breda kent een rijke toneeltraditie die het Chassé Theater ieder seizoen in de volle breedte blijft voeden. Met toneel- en theatergiganten uit eigen land als Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Toneelgroep Amsterdam), Het Nationale Theater en Toneelgroep Oostpool, maar ook internationaal vermaarde namen en verrassende nieuwe makers en producties.

Een toneelstuk dat u zeker gezien moet hebben in seizoen 2018-2019 is het grootse stadsproject Thuislozen van Theater Utrecht en Adelheid&Zina. Toneelgroep Oostpool neemt tijdens het Oostpool Weekend het theater over. Topacteur Tjitske Reidinga komt naar Breda met de succesvoorstelling Sophie. Daarnaast is zij ook te zien in de muzikale komedie Single Camping. En de Theateralliantie slaat de handen in een met Het Nationale Theater voor We zijn hier voor Robbie, een tragikomedie van Maria Goos.

intiem toneel in de MK2zaal
In de kleinste theaterzaal van het theater ontdekt u de jongste generatie theatermakers, zoals Alink&Plukaard en De Theatertroep, en zit u dicht op de huid van gevestigde makers zoals mugmetdegoudentand en Dood Paard.

verdieping in toneel
Bij een aantal toneelvoorstellingen organiseren we inleidingen. We vermelden dat op de pagina van de voorstelling.

bekijk hier het toneelprogramma