Renovatie Chassé Cinema

 Van 1 april tot en met 15 mei 2019 wordt Chassé Cinema gerenoveerd. Op deze pagina brengen we u helemaal op de hoogte van wat er gaat veranderen en waar u de komende weken rekening mee moet houden.

Wat gaat er gebeuren?
Allereerst worden de toiletten in de cinemafoyer verbouwd. Vervolgens krijgt het meubilair in de zalen een grondige opfrisbeurt en worden de stoelen genummerd, waardoor geplaceerde kaartverkoop mogelijk wordt. Het geluid in de cinemazalen wordt tenslotte geupgrade naar Dolby 7.1. Kortom: binnenkort ervaart u film in Chassé Cinema nóg beter!

Wat betekent dit voor uw bezoek?
De renovatie gebeurt in 2 fases:

 • 1 april – 6 mei: verbouwing toiletten
  Tijdens deze periode kunt u de reguliere ingang van de cinema niet gebruiken. U wordt omgeleid via de trap tegenover Gerecht. Alle cinemazalen zijn gewoon in gebruik.
 • 6 – 15 mei: renovatie cinemazalen
  In deze periode zijn de cinemazalen om en om buiten gebruik. Met uitzondering van vrijdag 10 mei kunt u gewoon elke dag bij ons terecht voor de beste films!

Feestelijke (her)opening!
Om te vieren dat het filmhuis weer helemaal in een nieuw jasje gestoken is, kunt u op zaterdag 18 mei zelf het vernieuwde Chassé Cinema komen ervaren. We ontvangen u graag feestelijk in de cinemafoyer, waar u kunt deelnemen aan de rondleidingen achter de schermen, of kunt neerploffen in het kakelverse pluche om te genieten van een selectie korte films. 

 • Achter de schermen bij Chassé Cinema
  Altijd al willen weten hoe een projector werkt? En welke weg een film aflegt voordat deze in onze zalen te zien is? Onze operateur Bert neemt je mee naar de cabine, waar hij u een uniek kijkje achter de schermen geeft en alles uitlegt over zijn vak.
 • Filmprogramma
  Dolby 7.1 - dat klinkt supermooi, maar ervaren is nóg beter! In cinema 3 staat er een doorlopend filmprogramma vol korte films voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat deze vernieuwing nu eigenlijk betekent.

zaterdag 18 mei, 13:00-16:00 uur
Deelname aan alle programmaonderdelen is gratis en op basis van vrije inloop. U hoeft zich van tevoren dus niet aan te melden.
Bent u er ook bij? Laat het weten in het Facebookevenement!