Filteren


verdieping

“Wij laten uw hersens kraken, op het moment dat u alles al dacht te snappen” (visie Chassé Theater).

Ook dit seizoen stelden wij met veel liefde en zorg een programma voor u samen dat uw geest verrijkt. Een programma dat dieper duikt in thema’s die naar voren komen in voorstellingen en concerten die dit seizoen in het theater te zien zijn en u een nadere context geeft.

Neem een kijkje in de ziel van bekende Nederlandse theatermakers, leer alles over geschiedenis van de viool, krijg inzicht in hoe onze hersens werken met alle prikkels die we dagelijks ervaren in de informatiemaatschappij en nog veel meer. Het complete programma vindt u hieronder.

inleidingen
Bij veel dans- en operavoorstellingen en klassieke muziek concerten zijn er voorbesprekingen, verzorgd door medewerkers van de gezelschappen of andere deskundigen uit de theaterwereld. Bij een aantal geselecteerde toneelvoorstellingen is er een voorbespreking. Indien van toepassing, staat dit bij de voorstelling vermeld.

Bij de concerten van philharmonie zuidnederland ontvangt u per e-mail een week voorafgaand aan een concert een digitale inleiding.

inleiding & uitgeleide How To: Er is meer te zien en te ervaren dan je voor mogelijk hield
Bij een drietal voorstellingen nodigt ondernemingscoach Aart Goedhart u uit in een bepaalde houding en kijk te treden, waardoor u beetje bij beetje een perspectief krijgt aangereikt om verder te kunnen kijken dan de voorstelling. Na afloop blikt u hier op terug in de uitgeleide. meer

Scènes Live
De crème de la crème uit de theaterwereld neemt  plaats op ons podium tijdens een serie talkshows, getiteld Scènes live. Elke editie staat er één ster in de schijnwerpers. De sfeer is losjes, maar in het gesprek gaan we diepgang niet uit de weg, integendeel.  De sterren laten zich in hun ziel kijken en praten een uur lang openhartig over hun werk en inspiratie. meer