Filteren


verdieping

“Wij laten uw hersens kraken, op het moment dat u alles al dacht te snappen” (visie Chassé Theater). Ook dit seizoen stelden wij met veel liefde en zorg een programma voor u samen dat uw geest verrijkt.

Neem een kijkje achter de schermen bij de openbare repetitie van LeineRoebana, doe mee aan de Urban dance workshop van 155, leer meer over klassieke muziek tijdens het college klassieke muziek en nog veel meer. Het volledige programma vindt u hieronder.

inleidingen 
Bij veel dans- en operavoorstellingen en klassieke muziek concerten zijn er voorbesprekingen, verzorgd door medewerkers van de gezelschappen of andere deskundigen uit de theaterwereld. Bij een aantal geselecteerde toneelvoorstellingen is er een voorbespreking. Indien van toepassing, staat dit bij de voorstelling vermeld. Bij de concerten van philharmonie zuidnederland ontvangt u per e-mail een week voorafgaand aan een concert een digitale inleiding.

theatercolleges 
Jan Terlouw vertelt over zijn leven als wetenschapper, politicus en schrijver. Wat zijn zijn levenslessen? Wat kunt u ermee? Scheidsrechter Bas Nijhuis geeft met Eddy van der Ley, auteur van de bestseller Niet zeiken, voetballen!, een bruisend college en neemt het publiek mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Guido Weijers geeft u tips en tricks die de weg vrijmaken naar maximaal geluk. En The incredible Dr. Pol geeft u een unieke inkijk in zijn werk en leven.

Nadorst 
Nadorst is dé artistieke talkshow voor de nieuwsgierige theater- en filmliefhebber. Ongetemd podiumtalent wordt, onder het genot van een lekker koud biertje, het hemd van het lijf gevraagd.

Chassé Campus
Gedurende het seizoen bieden we interessante thema-avonden aan die aansluiten bij de inhoud van onze voorstellingen. Sprekers met kennis van zaken zullen u met andere ogen laten kijken naar actuele thema’s uit maatschappij en wetenschap.