Filteren


Club Oostpool #backstage

Het Oostpool Weekend wordt afgesloten met Club Oostpool #backstage. Het idee is simpel: je koopt een kaartje voor € 10,- en Toneelgroep Oostpool neemt je mee op de meest onverwachte, intieme, theatrale en verrassende backstage tour die je ooit had. Gastregisseur van Toneelgroep Oostpool Charli Chung laat je kennismaken met een ‘cabinet of curiousity’ in de catacomben van het Chassé Theater. Op plekken waar je normaalgesproken niet komt, zie je opwindende performances, korte acts, absurde installaties en oogstrelende dans.

Per tour is er plek voor maximaal 15 deelnemers, de reis duurt een uur en eindigt in de foyer met livemuziek en dj’s. En de rondleiders? Die zijn even onverwacht als de clubtour zelf. Come and see for yourself. Club Oostpool #backstage is ruig, intiem, esthetisch en onverwacht. Zo zag je het Chassé Theater nog nooit.

De eerste clubtour start om 21.00 uur. Vervolgens vertrekt er ieder kwartier een nieuwe tour. Laatste tour: 23.30 uur. Klik hier rechts op de knop 'kaarten kopen', kies het tijdstip van jouw keuze en reserveer je kaartje. (Let op: Als je ook de voorstelling Allemaal Mensen bezoekt, kun je pas vanaf 22.00 uur met een rondleiding mee.) 

dagpas zaterdag

Wat is een festival zonder dagpas? Precies! Reserveer daarom nu je tickets voor Allemaal Mensen en Club Oostpool #backstage en krijg € 5 korting.
Wanneer je bent ingelogd in Mijn Chassé en je je tickets in je winkelwagen plaatst, wordt de korting automatisch berekend.