Van Dijnsenpodium

Het Van Dijnsenpodium is een vast podium van 7 x 3 meter, dat zich in de grote foyer van het Chassé Theater bevindt. Op zoek naar een laagdrempelig podium om in een ongedwongen entourage een idee, een concept of uzelf te presenteren? Zingen, musiceren, filosoferen, productpresentatie, vergadering, debat, pitch of afstudeerscriptie verdedigen? Cultureel of zakelijk? Alles mag! Van ma t/m vr tussen 09.00 & 22.30 en op za & zo tussen 11.00 & 22.30 kan het Van Dijnsen stadspodium van u zijn.

Het Chassé Theater stelt de basisuitrusting van het Van Dijnsen stadspodium in de foyer gratis beschikbaar. Het Van Dijnsen stadspodium heeft een openbaar karakter en de organisatie van uw event, zoals bijvoorbeeld publiciteit, ligt in uw eigen handen. Wilt u exclusiviteit of heeft u meer wensen dan de gratis basisuitrusting, dan kijken wij graag samen hoe we dat kunnen realiseren. Wij kijken uit naar uw komst.

Let op: het Van Dijnsenpodium is een open podium in de foyer van het Chassé Theater, waar overdag zowel door gasten als collega's gewerkt wordt.

Voor meer informatie en boekingen:
connect@chasse.nl
076 530 31 83