Inspirerende en unieke congres- en beurslocatie in Breda

In de bijzondere architectuur en inspirerende omgeving van theater en film geeft u impact aan uw:

  • congres
  • conferentie
  • beurs
  • productpresentatie

Met een professioneel team, eersteklas faciliteiten voor sprekers en presentaties, een uitgesproken locatie en een keur aan ontvangstmogelijkheden transformeert het Chassé Theater tot een uniek congrescentrum.

organiseer uw congres of conferentie met een gunstige ligging en bereikbaarheid

Ons prachtige gebouw met internationale allure ligt in het zuiden van Nederland tussen de Randstad en Vlaanderen, in het hart van de Benelux. Met een gunstige ligging in het centrum van Breda vlakbij verschillende uitvalswegen, is uw congres of conferentie bovendien goed bereikbaar. Vanuit Chassé Parking lopen uw gasten binnendoor meteen onze levendige ‘Straat van Hertzberger’ binnen.

uitgebreide mogelijkheden van beurs tot productpresentatie

Als grootste theater van Zuid-Nederland biedt het Chassé Theater drie cinemazalen en drie theaterzalen met een capaciteit van 68 tot 1430 personen. Wanneer wij alle ruimtes combineren, kunnen we tot 2500 mensen ontvangen. Met de inschuifbare tribune en vlakke vloer van de zowel de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal als de MK2zaal zijn alle mogelijke zaalopstellingen en decors denkbaar, van catwalk tot netwerk event en van beurs tot productpresentatie. En met zes prachtige foyers en subzalen zijn er ruime mogelijkheden voor seminars, workshops of breakout sessies. Bekijk alle ruimtes en sfeerfoto’s in onze beeldbank.

De meest gekozen locaties voor een congres - conferentie 

  • 1430 zitplaatsen
  • vergadering/subsessie op toneel mogelijk
  • optisch te verkleinen
ambitieus investeringsprogramma

ambitieus investeringsprogramma

Interreg Vlaanderen-Nederland

In het hart van de Benelux vierde een internationaal gezelschap van 600 personen de inspirerende start van grensoverschrijdende projecten.

Jaarlijkse landelijke partijcongres

Jaarlijkse landelijke partijcongres

Partij van de Arbeid

"De mogelijkheden voor je evenement zijn eindeloos door de enorme flexibiliteit van het personeel, bij het Chassé Theater is de klant echt koning!”