Bedrijfsevenementen op een toplocatie in Breda

Chassé Theater Breda: de locatie voor uw congres, relatie-ontvangst of personeelsfeest. Toplocatie voor evenementen in Zuid-Nederland, in het hart van de Benelux.

unieke multifunctionele locatie 

Het Chassé Theater bevindt zich nabij de grens tussen Nederland en België, aan de rand van het centrum van Breda en kenmerkt zich door zijn architectonische waarde en zeer gevarieerde programma-aanbod. Naast het bieden van theatervoorstellingen is het Chassé Theater, door de uitgebreide technische mogelijkheden en prachtige ambiance, bij uitstek geschikt als locatie voor zakelijke evenementen, als congressen, productpresentaties, seminars en (bedrijfs)feesten en beurzen.

Het theater biedt onderdak aan drie theaterzalen, drie filmzalen, zeven foyers en drie restaurants. In de Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal en de Kinlyzaal bestaat de mogelijkheid om de tribune in te rollen waardoor een vlakke vloer ontstaat. Op deze manier bieden de zalen vele gebruiksmogelijkheden.

Als grootste en meest diverse theater van Zuid-Nederland met cinemazalen bieden we een unieke, multifunctionele locatie voor evenementen en meetings van 20 tot 2.500 gasten. Lees meer over onze mogelijkheden, bekijk onze zalen en foyers, ga op virtuele tour en neem contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

wat u ook organiseert, dit is wat u van ons mag verwachten: 

  • één aanspreekpunt in voorbereiding, uitvoer en na afloop, 
  • professionele begeleiding vóór en tijdens uw evenement, 
  • een enthousiast, servicegericht en bevlogen team, 
  • grenzeloze creativiteit in een theatrale wereld, 
  • excellente faciliteiten zowel voor, als achter de schermen, 
  • soepele samenwerking met gespecialiseerde partners in de evenementenbranche. 
beurzen en congressen

beurzen en congressen

Met een gunstige ligging in Brabant en met haar bijzondere architectuur is de inspirerende omgeving van het Chassé Theater een unieke locatie voor uw congres of meeting. Voor een congres, conferentie, beurs of productpresentatie met impact!

bedrijfsfeest

bedrijfsfeest

Met twintig jaar ervaring in theater, films, concerten en swingende feesten, steunen we op jarenlange expertise en een fijn netwerk. Wij zijn een creatieve en flexibele partner in Brabant die volop ruimte heeft voor uw medewerkers én voor uw ideeën.

receptie

receptie

Het Chassé Theater in Breda is méér dan een locatie met bediening voor uw jubileum, nieuwjaarsreceptie, afscheidsreceptie of afscheidsborrel. Wij zijn flexibel, gastvrij en creatief. Iedere receptie of borrel wordt een onvergetelijke ervaring.

theaterarrangementen

theaterarrangementen

Zoekt u voor uw zakelijk evenement een compleet avondje uit met een zorgvuldig afgestemd arrangement? Stel uw eigen personeelsuitje of relatieavond samen, van ontvangst met koffie, thee en zoetigheden tot uitgebreide diners.

flexwerken bij Chassé Connect

flexwerken bij Chassé Connect

Het Chassé Theater is ook overdag geopend. Maak van het theater uw eigen flexibele werk- en ontmoetingsplek. Er is supersnelle wifi, een (open) podium die tot uw beschikking staat en een groot scherm waar u in een handomdraai uw presentatie kunt tonen.

Specifieke wensen?

Alles is mogelijk binnen het Chassé Theater en wij helpen u graag uw wensen te vertalen naar een fantastisch event.
theater receptie receptie+ sitdown diner feest
Jupilerzaal 1430 400 350 300 400
Kon. Drukkerij Em. de Jongzaal 665 850 700 560 1300
Kinlyzaal 212 250 220 136 300
Cinema 1 117
Cinema 2 68
Cinema 3 118
Van Dijnsenfoyer 80 1000 800 350 1000
Struktonfoyer 60 250 220 110 275
Hofkens HIG-foyer 30 80 70 40 100
Artiestencafé 60 80 60 60 100
Brasserie 100 80 80 120
Front 80 80 40 100