Betrokken Ondernemers Breda

Partnerschap Betrokken Ondernemers Breda

Donderdag 2 februari 2023 plaatste directeur Ruud van Meijel zijn handtekening onder een partnerschap met Betrokken Ondernemers Breda. Lees hieronder alles over deze mooie samenwerking! 

Het Chassé biedt een plek van ontmoeting en verbinding waar inwoners van Breda deel kunnen nemen aan het sociale en culturele leven. Om te zorgen dat dit geldt voor alle inwoners van de stad zoek het theater samenwerking binnen Betrokken ondernemers

“We besteden extra aandacht aan thema’s als eenzaamheid, armoede, culturele achtergrond, identiteit en jongeren”, legt programmamaker Eva Stravers van het Chassé Theater uit. “Hierbij geloven wij in de kracht van samenwerken met de doelgroep. Want alleen dan kun je de doelgroep echt bereiken en impact maken.”

Deze samenwerkingspartners hoopt het theater te vinden in het netwerk van BOB. “Zowel Chassé Theater als Betrokken Ondernemers Breda staan voor het verbinden van de mensen in de stad en ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving, ongeacht economische status, (culturele) achtergrond of leeftijd”, haalt Stravers de overeenkomsten in de doelstellingen aan. Haar conclusie is daarom helder: “Door onze krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars diensten en expertise kunnen we meer draagvlak creëren en meer bereiken voor de inwoners van Breda.”

Samenwerking met BOB is ook niet meer dan logisch, benadrukt de programmamaker van het theater. “Het Chassé Theater is een maatschappelijke instelling die met film en podiumkunsten wil bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda. Theater en film laten ons genieten, reiken ons nieuwe inzichten aan over de zin van het leven en appelleren aan onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde film- of theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap, te groeien. Onze missie: Chassé, daar word je gelukkig van!