film-/ en theatervrijwilligers

Het Chassé Theater is op zoek naar film-/ en theatervrijwilligers

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!  

Wat ga je bij ons doen?
Als vrijwilliger werk je samen met 65 leuke collega’s en draag je bij aan de dagelijkse zorg van onze gasten, je bezorgt hen een fantastische beleving in ons theater. Je verwelkomt onze gasten in de foyers en wijst ze naar hun plaats in de zalen. Daarnaast praat je met de gasten over bezochte films en theatervoorstellingen, je maakt hen enthousiast voor voorstellingen en films die zij absoluut niet mogen missen. Mede door jouw persoonlijke aandacht komen gasten graag bij ons terug. 

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je een passie hebt voor film en theater en je bent iemand die graag nieuwe mensen ontmoet. Verder:

  • Wil je vol enthousiasme met onze gasten over films en voorstellingen praten.
  • Heb je een gastvrije houding.
  • Ben je een ochtend/middag/avond per week beschikbaar.
  • Ben je flexibel inzetbaar is in zowel de werkzaamheden als dagen. 
  • Ga je zelf ook regelmatig naar het theater of de film.

Wat wij bieden:  
Als vrijwilliger kom je terecht in een enthousiast team dat met plezier er samen voor zorgt dat onze gasten met een fijn gevoel weer naar huis gaan. Als beloning voor jouw inzet krijg je van ons een Chassépas waarmee je samen met een introducé gratis naar films en theatervoorstellingen mag gaan. Ook organiseren wij regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten waar jij al je collega’s kunt ontmoeten in een informele sfeer.

In het vorig jaar gehouden arbeidstevredenheidsonderzoek onder alle medewerkers en vrijwilligers, beoordeelden zij het werken bij Chassé Theater met een prachtige 7,9. Maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt er zich thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Ook van werken bij Chassé Theater word je gelukkig! 

Code Culturele Diversiteit  
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.    

Word jij hier gelukkig van?
Meld je aan via pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl