Acteur van de toekomst opent expositie 'Theater is…' in het Chassé Theater

Op 3 mei opende in het Chassé Theater de expositie Theater is… In deze expositie worden bezoekers uitgedaagd om na te denken over de vragen: Wat is theater voor mij? Is theater vermaak of zet het aan tot denken?

Na het bezoek aan een theater- en filmvoorstelling ontvangen gasten meerdere kleurenstickers die corresponderen met de woorden op de expositiewand. Door de stickers te plakken op een plek op de wand creëren de bezoekers met elkaar letterlijk een beeld over hoe zij denken over theater. Ook stimuleren de stickers een gesprek over de betekenis van theater.

Aanstormend acteertalent Alejandro had de eer om de expositie te openen. Hij is acteur en danser bij Tiuri, een theaterwerkplaats die zich inzet om de talenten van ieder mens - in het bijzonder mensen met een beperking - zichtbaar te maken. De opening had ook veel aandacht van de jonge theaterbezoeker door het optreden van K3 in de grote zaal.

Vanaf dit moment krijgen alle bezoekers aan theater- en filmvoorstellingen de kans om aan dit levende kunstwerk een bijdrage te leveren. De expositie is gratis te bezoeken en geopend tijdens de reguliere openingstijden van het theater.