BE PROUD

Iedereen mag er zijn en iedereen is goed zoals die is. Wij vinden dat je mag afwijken van de norm. Sterker, dat er helemaal geen norm is. Kom uit voor je seksualiteit. Sta voor je genderidentiteit. Wees trots op wie je bent!

Dit jaar pakken we groots uit en organiseren we een driedaags festival op 11,12 en 13 oktober. Met thema's als identiteit, ontdekking en educatie dragen we bij aan inclusiviteit, diversiteit en verbinding in Breda. Tijdens Be Proud draait het om het vieren, ontdekken en verdiepen van verschillende uitingen van je identiteit.

vrijdag 11 oktober: Coming Out Day - CELEBRATE!

Er wordt afgetrapt met een groot theatraal feest ter viering van Coming Out Day. Dit omvat optredens van Joost van Bellen, St. Paul en andere artiesten en kunstenaars die de diversiteit van de queer gemeenschap benadrukken.

zaterdag 12 oktober: DISCOVER!

Deze dag richt zich op de ontdekking van nieuwe identiteiten en perspectieven.

zondag 13 oktober: EDUCATE & PARTICIPATE!

Deze dag staat educatie centraal met o.a. een Vogue dansworkshop door Typhoon Angels. Als afsluiting is er een cabaretvoorstelling geboekt met drie verschillende queer cabaretiers Berit Companjen, Marie Koet, Teun van den Elzen.

Bekijk hieronder de eerste activiteiten. Binnenkort wordt het volledige programma van Be Proud bekend gemaakt!