Beelden Stichting Kielegat

Carnaval 2023 - Zet'um wir op

Jaarlijks wordt het Chassé Theater tijdens carnaval omgetoverd tot de grootste feestzaal van het Kielegat. Dit jaar zullen er vijf dagen lang carnavaleske programma’s plaats vinden voor jong en oud. 

Bekijk hier het programma

Op zondag 19 t/m dinsdag 21 februari is er een gratis bewaakte wandelwagenparking voor de kinderwagen. Garderobe is bij alle evenementen gratis voor de bezoeker 

Deelnemer Leutpenning
Chassé Theater is deelnemer aan de Kielegatse Leutpenning. Hét betaalmiddel voor de carnavalsdagen. De prijs van Leutpenning is door de Leutpenningcommissie vastgesteld op € 3,30 waarbij 1 munt gevraagd wordt voor een biertje, fris, koffie of thee. Voor andere dranken kan een afwijkend aantal munten worden gevraagd. Tijdens carnaval is het mogelijk zowel met pin als cash te betalen bij de muntverkooppunten in het theater. 

Wij nemen de Leutpenning niet retour. Je kan de Leutpenning na carnaval nog tot en met half vasten in het Chassé Theater inleveren bij de verschillende horecapunten in het pand. (m.u.v. Chassé Cinema). De waarde van de (halve) munt kan je dan gebruiken bij het betalen van je rekening. Bijbetalen kan, er wordt geen wisselgeld op de munt gegeven.