Koop een kaartje voor een ander

Chassé, daar word je gelukkig van.

Onderzoek wijst uit dat theater- en filmbezoek een wezenlijke bijdrage levert aan het geluk van mensen. Het draagt bij aan een betekenisvol leven en biedt ontmoeting met anderen. Theater zou daarom voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk niet zo. Vaak is er een financiële drempel.  

Chassé Theater start daarom met Koop een kaartje voor een ander. Door middel van donaties van onze bezoekers stellen wij tickets beschikbaar aan mensen die dit niet zelf kunnen betalen. In samenwerking met Quiet Breda zorgen wij ervoor dat deze tickets bij de doelgroep terecht komen. 

Wat kan jij doen?

Elke donatie wordt gewaardeerd. Vanaf 15 euro maak jij al iemand blij met een theaterticket. Je kunt een eenmalige gift storten of doneren bij de aankoop van je tickets voor de voorstellingen in het Chassé Theater.

Bankrekeningnummer: NL 34 RABO 0302748083 
T.n.v.:  Chassé Cultuurfonds te Breda
O.v.v.: Koop een kaartje voor een ander

Koop een kaartje voor een ander is een samenwerking tussen Chassé Theater en Quiet Breda. Met dank aan het Chassé Cultuurfonds.

kick-off Koop een kaartje voor een ander

Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda lanceerden wij, op donderdag 20 april om 17.00 uur, Koop een kaartje voor een ander in Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal van het Chassé Theater. Dit deden wij groots met de inspirerende show Hoe de fuck vind ik geluk? van Nederlands meest gevraagde spreker over geluk, Thijs Lindhout.

Voorafgaand aan de show presenteerde Bredase verbindingsmaker Marieke Beekers een kort programma. Er werd meer verteld over Koop een kaartje voor een ander, Verbeter Breda en Quiet Breda. Wethouder van o.a. Cultuur en Armoedebeleid, Marike de Nobel, kocht het eerste kaartje voor een ander.