Chassé Cultuurfonds

Jonge theatermakers kunnen enkel groeien in een vruchtbaar klimaat. En geen voorstelling kan zonder publiek. Om dat te blijven waarmaken, is uw steun aan het Chassé Cultuurfonds zeer welkom. Met uw donatie draagt u bij aan het publiek van de toekomst, een onderscheidende programmering en talentondersteuning.

educatie

Theater en film prikkelen de fantasie en vergroten de belevingswereld van kinderen. Met een uitgebreid educatie-programma voor basisscholen en voortgezet onderwijs, maken we theaterbezoek mogelijk voor kinderen in Breda en omgeving. Kinderen voor wie een theater- of filmbezoek niet altijd vanzelfsprekend is. Zo bouwen we aan het theaterpubliek van de toekomst.

internationale programmering

Wij struinen de belangrijkste buitenlandse festivals af op zoek naar internationale topvoorstellingen die we naar Breda kunnen brengen. Deze uitvoeringen zijn in Nederland vaak uitsluitend in Breda te zien en trekken bezoekers uit heel Nederland en België. Met uw bijdrage helpt u het Chassé Theater zijn onderscheidende positie te behouden.

talentondersteuning

Geen enkele grote theatermaker of acteur is voor een volle zaal begonnen. Het Chassé Cultuurfonds ondersteunt de ontwikkeling van jonge makers in samenwerking met een aantal landelijke productiehuizen door hen extra speeluren te bieden en (technische) faciliteiten tegen zeer vriendelijke condities.

Volg uw culturele hart want dat klopt!

Vindt u het net als wij belangrijk dat kinderen kennismaken met theater, dat het Chassé Theater een onderscheidende programmering biedt en dat talent van de toekomst ondersteuning verdient om te kunnen groeien? Steun het Chassé Cultuurfonds, al vanaf € 50 per jaar.

choregie

Bij het Chassé Cultuurfonds bent u geen schenker, maar choreeg. Deze titel stamt uit de glorietijd van het oude Athene, toen de kosten voor opvoering van tragedies gedragen werd door officieel daartoe aangestelde burgers. Dit gebruik werd choregie genoemd.

120 bedrijven en particulieren gingen u voor

“Wij vinden het belangrijk om in Breda op diverse gebieden onze bijdrage te leveren, daar horen vanzelfsprekend ook culturele activiteiten bij.” (Maarten van Nielen, Rassers Advocaten)

wij waarderen uw steun

Als choreeg van het Chassé Cultuurfonds, krijgt u automatisch het Chassé Theatervoordeel. Afhankelijk van de hoogte van uw bijdrage komen daar privileges bij, zoals het bijwonen van bijeenkomsten, naamsvermelding in diverse uitingen en de adoptie van theaterstoelen met naambordje in de Jupilerzaal.

Euripides choreeg - € 50 per jaar

Als blijk van waardering ontvangt u het Chassé Theatervoordeel . Hiermee kunt u als eerste reserveren voor het nieuwe seizoen, met 10% korting op bijna alle voorstellingen.

Sophokles - € 100 per jaar

Naast het Chassé Theatervoordeel vermelden wij (op verzoek) uw naam in ons seizoenboek. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor onze jaarlijkse Chassé Cultuurfonds bijeenkomst.

Shakespeare - € 400 per jaar

U ontvangt het Chassé Theatervoordeel, een uitnodiging voor 2 personen voor de jaarlijkse Chassé Cultuurfonds bijeenkomst en (op verzoek) wordt uw naam vermeld in ons seizoenboek, op de website en op een bord in de foyer van het Chassé Theater. Bovendien adopteert u twee stoelen in de grote zaal (Jupilerzaal) met een bijbehorend naambord. Wij horen graag van u wat we hierop mogen zetten. Uw bedrijfsnaam? De naam van uw geliefde? Uw favoriete artiest? 

Tsjechov - € 950 per jaar

U ontvangt het Chassé Theatervoordeel, een uitnodiging voor 2 personen voor de jaarlijkse Chassé Cultuurfonds bijeenkomst en (op verzoek) wordt uw naam vermeld in ons seizoenboek, op de website en op een bord in de foyer van het Chassé Theater. Bovendien adopteert u twee stoelen in de grote zaal (Jupilerzaal) met een bijbehorend naambord. Wij horen graag van u wat we hierop mogen zetten. Uw bedrijfsnaam? De naam van uw geliefde? Uw favoriete artiest? U ontvangt een uitnodiging om op uw eigen stoelen een speciaal door ons geselecteerde voorstelling te komen bekijken met een borrel na afloop.

Ibsen - € 1.950 per jaar

Als Ibsen choreeg geniet u van alle voordelen die een Tsjechov choreeg ook heeft. Echter het Chassé Theatervoordeel geldt ook voor uw medewerkers. Daarnaast ontvangt u last-minute theater aanbiedingen waar u en uw medewerkers gebruik van kunnen maken.

contact

Wilt u het Chassé Cultuurfonds op een andere manier ondersteunen? Neem contact met ons op: 076 530 31 01 / cultuurfonds@chasse.nl

Ja, ik doe mee