korting

Het Chassé Theater is een plek voor iedereen. Daarom bieden wij naast reguliere kortingsregelingen diverse mogelijkheden voor elk budget: Chassé voor elke portemonnee!

Chassé Theatervoordeel voor de meeste voordelen en extra’s

Wilt u als eerste reserveren in de voorverkoop en hierbij 10% korting ontvangen? Maak voor € 16 per persoon gebruik van onze vroegboekvoordelen! Daarnaast organiseren we allerlei leuke en voordelige extra’s voor Chassé Theatervoordeelhouders. Bekijk alle voordelen en bestel uw Chassé Theatervoordeel

Chassé Cinema Onbeperkt voor filmliefhebbers die alles willen zien

Chassé Cinema Onbeperkt is hét filmabonnement waarmee u onbeperkt bijna alle films in Chassé Cinema kunt zien voor een vast bedrag van € 18 per maand.

Chassé Cinemapas voor filmliefhebbers

Voor slechts € 7,50 per jaar krijgt u met de Chassé Cinemapas € 1,50 euro korting op iedere film en kunt u gebruik maken van allerlei extra voordelen.

theater voor een tientje 

Met theater voor een tientje bezoek je als scholier, student of CJP pashouder niet alleen heel voordelig theater en film, we maken je ook wegwijs in het aanbod. Of je nu alleen komt of met een hele groep.

series bestellen met korting

We hebben diverse aantrekkelijke series bestaande uit een set van voorstellingen met korting die vaak oploopt tot maar liefst 30%. Zo kunt u met het Onbeperkt kleine zaal abonnement bijvoorbeeld ook alle voorstellingen in de MK2zaal bezoeken tegen één vaste voordelige prijs. Scout de grootste cabarettalenten, ontdek avontuurlijk toneel, bewonder pareltjes van de moderne dans en geniet van intieme concerten! 

passie voor theater

Voor liefhebbers van toneel, dans, opera en klassieke muziek heeft het Chassé Theater een nieuwe kortingspas. Hiermee bezoekt u voorstellingen van gevestigde namen en gerenommeerde gezelschappen uit het (inter)nationale theaterlandschap in de genres toneel, dans, opera en klassieke muziek in onze grote en middenzaal. Voor slechts € 55 per persoon bent u in het bezit van deze pas. Vervolgens betaalt u slechts € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en maar € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal. U vindt hier meer informatie over Passie voor theater. 

een lagere rang kiezen

Vrijwel alle voorstellingen in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal en de Jupilerzaal beschikken over meerdere rangen. De laagste rang is tussen de 30 en 50% goedkoper dan de eerste rang. Verder beschikken alle zalen over ‘minder zicht’ plaatsen.

voorwaarden voor het gebruik van korting

Kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken. Bij de toegangscontrole aan de zaal kan worden gevraagd naar uw jongeren- of Chassé Cinemapas. Kortingen worden berekend over de basis verkoopprijs van de voorstelling, over de theaterservice wordt geen korting berekend.