Margret Tielemans

schoolbezoek

voor elke leeftijd prikkelend cultuuraanbod

Bij het Chassé Theater willen wij er voor alle inwoners van Breda zijn. Om iedereen bij ons theater te betrekken beginnen we al op hele jonge leeftijd.

Voor basisschoolleerlingen hebben wij een divers aanbod voor theater en film ontwikkelt, waarbij wij oog hebben voor de verschillende thema’s die binnen het onderwijs en in onze stad spelen. Daarnaast biedt ons aanbod een doorlopende leerlijn. Dit betekent dat onze programma’s zo zijn vormgegeven dat alle klassen met een andere discipline van theater of film in aanraking komen.

In het meest ideale geval zouden we leerlingen van groep 1 t/m 8 een verscheidenheid aan theater en film bieden en hebben zij nadat zij naar de middelbare school gaan, kennis gemaakt met een divers en prikkelend cultuuraanbod. 

educatie programma

Hieronder vind je per type onderwijs brochures met ons complete aanbod. Uiteraard denkt onze educator Lotte van Dongen ook graag met je mee over een programma op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op!

lesmateriaal

Bij al ons aanbod hoort lesmateriaal ten behoeve van de verwerking van leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving binnen ons theater hen niet alleen maar verwonderd of inspireert, maar ook een verdiepend karakter heeft. Het lesmateriaal wordt een aantal weken voorafgaand aan de voorstelling of activiteit gedeeld. 

 

programma op maat
Uiteraard kunnen we ook een programma op maat samen met jouw klas samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een filmvertoning of een workshop.

Het Chassé Theater denkt graag mee over een activiteit die past bij jouw wensen en klas. Neem hiervoor contact op met onze educator:

Lotte van Dongen
lvdongen@chasse.nl+31 (0) 76 530 31 13