BredaPhoto | Chassé Theater en Cinema

BredaPhoto Extended

Het Chassé Theater en Chassé Cinema zijn culturele partner van BredaPhoto. Tijdens BredaPhoto Festival zijn er speciaal geselecteerde theatervoorstellingen en films te zien. Bekijk hieronder het aanbod.

Binnenkort te zien

Over BredaPhoto

BredaPhoto organiseert elke twee jaar het BredaPhoto Festival dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste fotofestival van de Benelux. Tijdens deze zeven weken durende fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen - samen met nieuw talent - hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. In 2022 vindt de tiende editie van het BredaPhoto plaats van 8 september tot en met 23 oktober.

Op 8 september start de 10de editie van het BredaPhoto Festival, met als titel Theatre of Dreams. Tijdens het festival slaan BredaPhoto, Chassé Theater en Chassé Cinema de handen ineen. In Chassé Cinema is iedere week een film te zien waarin hoop en verandering centraal staat. Filmmakers, fotografen en kunstenaars nemen de kijker mee in hun toekomstbeeld.

Cinema of Dreams

Tijdens het BredaPhoto festival presenteren BredaPhoto en Chassé Cinema samen Cinema of Dreams: een reeks filmavonden waarin aansluitend bij Theatre of Dreams de thema’s hoop en verandering centraal staan. Fleur van Muiswinkel, directeur van Breda Photo, vertelt: “Ik ben er trots op dat wij samen met onze festivalpartner Chassé zo’n mooi en inspirerend programma hebben kunnen neerzetten.”