Verander het DNA van dingen in dit augmented reality-werk

Bezoek Generation XYZ (5+) gratis tussen 10.30 en 16.30 in het Cinekid MediaLab!

Bij dit werk van POST NEON ga je met een iPad aan de slag om zelf dingen te creëren. Door stukjes code toe te voegen verander je het ‘DNA’ van dingen. Zo krijgen ze nieuwe, bijzondere eigenschappen. Op die manier verander je bestaande dingen uit onze beeldcultuur zoals je wilt. Je bent nu maker, in plaats van toeschouwer.

POST NEON is een nieuwe multimedia-ontwerpstudio opgericht door Jim Brady en Vito Boeckx. Beiden zijn in 2018 afgestudeerd aan de bacheloropleiding Man and Communication van de Design Academy Eindhoven. De studio richt zich op het ontwikkelen van digitale ervaringen, installaties en video's. In hun praktijk onderzoekt het duo alternatieve realiteiten en fysieke en niet-fysieke ruimtes met als doel de digitale scheiding tussen maker en beschouwer te doorbreken.

Hoera Herfstvakantie!

Van 17 t/m 23 okotber vieren wij feest met iedere dag kinderfilm van Cinekid, verschillende theatervoorstellingen en het Cinekid medialab met installaties en workshops voor de hele familie. Daar word je gelukkig van!