Beelden Stichting Kielegat

Carnaval 2024 - Ut strôômt lekker deur

Carnaval in Chassé Theater is leuk, veilig, schoon (en droog op regenachtige dagen)! Ook voor traditionele carnavalsmuziek ben je in Chassé Theater aan het juiste adres. Carnaval zoals carnaval bedoeld is dus.

Voor gezinnen is carnaval in het Chasse Theater al jaren een heerlijk feest: in onze prachtig aangeklede theaterstraat en zalen is meer dan genoeg ruimte om te hossen en te feesten. Ook is er een begeleide knutseltafel bij de kinderevenementen, een bewaakte kinderwagenstalling en wordt het volume van de carnavalsmuziek teruggebracht bij de kinderevenementen. Al met al goede redenen voor Stichting Kielegat om ook de uitreiking van de Brakkensliert en de Bonte Brakkenmiddag in Chassé te laten plaatsvinden!

Ook voor muzikale hoogtepunten ben je bij ons aan het juiste adres tijdens het aankomende carnaval in Chassé Theater: wat dacht je van het Klokkenberg Kielegats Konzert met Ellen ten Damme, Percossa en Leon van der Zanden op vrijdagavond en Wipneus & Pim (met Veul Gère in het voorprogramma) op zaterdagavond.

Samen maken wij er een fijn fisje van!

Bekijk hier het programma

Garderobe is bij alle evenementen gratis voor de bezoeker.

Deelnemer Leutpenning
Chassé Theater is deelnemer aan de Kielegatse Leutpenning. Hét betaalmiddel voor de carnavalsdagen. De Leutpenning kost €3,50. Het is alleen mogelijk met pin te betalen bij de muntverkooppunten in het theater. 

Wij nemen de Leutpenning niet retour. Je kan de Leutpenning na carnaval nog tot en met half vasten in het Chassé Theater inleveren bij de verschillende horecapunten in het pand. (m.u.v. Chassé Cinema). De waarde van de (halve) munt kan je dan gebruiken bij het betalen van je rekening. Bijbetalen kan, er wordt geen wisselgeld op de munt gegeven. 

Lever je beker weer in
Tijdens Carnaval werken we met het cup-to-cup systeem. Bij de entree ontvang je een bekertoken, die je vervolgens bij het bestellen van een drankje omruilt voor een beker. Bij een volgend drankje lever je de lege beker in voor een nieuwe beker.