Vier de zomer met Chassé

Tijdens deze zonnige maanden vind je bij ons binnen verkoeling of geniet je buiten bij zonsondergang van de leukste cabaret of mooiste films. Wij hebben theater voor de allerkleinsten, toneeltoppers, muziekvoorstellingen en uniek cabaret. En met Sunset Cinema zie je deze zomer de beste films op bijzondere locaties in de stad. Waar zien we jou deze zomer?

De zomer met Chassé

Al een aantal jaar is Sunset Cinema een vaste waarde tijdens de zomermaanden in Breda. En dit jaar is de buitenbios grootser dan ooit. Deze maand zijn er op 10 unieke locaties in Breda weer de mooiste films te zien. Dit jaar is dat onder andere bij ijsboerderij Bij Snoek, Tennispark Princenhage en het Maczek Memorial.

Meer zin om te lachen? Geniet in de buitenlucht van een heerlijke avond vol intieme en komische optredens bij Klapstoelkabaret. Ontdek nieuw talent, luister naar gloednieuwe liedjes en lach om de leukste conferences vanaf je eigen klapstoel. Op bijzondere locaties in Breda, zoals Landgoed Nuwenhuys en Ingenhousz, zie je per avond twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit prijswinnende cabarettalenten. Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen!

Vanaf 22 juli brengen we op het terras van Vensters’ Open Vensters' een gratis programma met verrassende muzikale optredens. Singer-songwriters en andere kleine formaties laten je genieten van muziek uit onder meer Senegal, Mexico en natuurlijk ook eigen land. Probeer gelijk onze wereldse kaart met streetfood uit en het worden zomeravonden zoals ze horen te zijn.