Chassé Theater als ­evenementenlocatie

Steel de show met jouw evenement

Welkom bij het Chassé Theater! Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende evenementenlocatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons indrukwekkende theater biedt het perfecte podium voor jouw activiteit en onze ervaren eventmanagers zorgen voor een optimale theaterbeleving. 

Naast ruimte voor eigen evenementen, bieden wij ook mooie arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Ontdek onze groepsarrangementen!

Chassé als evenementenlocatie

Professioneel, betrokken en een vaste contactpersoon voor jouw event. Wij doen niet anders. Dat zal je misschien bij andere locaties ook wel horen. Maar wil jij jouw evenement eens echt laten uitgroeien tot een ware podiumkunst? Dan moet je bij ons zijn. Wij gaan namelijk altijd een stap verder:

  • Geen evenement zonder een ware theaterbeleving. Naast de beste theaterfaciliteiten kunnen wij ook voor een passende artistieke invulling zorgen. Dat hoort nou eenmaal bij ons!
  • Ons theater is prachtig centraal gelegen in het centrum van Breda en is daardoor goed bereikbaar met meer dan voldoende parkeergelegenheid. 
  • Bij ons zit je niet voor een duppie op de eerste rij, dat weten we. Maar wij zijn elke cent waard!
  • Wij zijn een ster locatie van MeetingReview en zijn trots op onze score van een 9,3! 
  • En tenslotte zorgt ons cultuurliefhebbende en ervaren eventteam voor een perfect georganiseerd evenement, waarbij je met een vast contactpersoon jouw wensen laat uitkomen. 

Wat zoek je voor jouw gasten?

Maak kennis met onze eventmanagers en plan een rondleiding
Samen hebben wij meer dan 50 jaar aan ervaring in de organisatie van diverse evenementen. Wij verzorgen jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leiden je graag op locatie rond zodat je een goed beeld krijgt van het Chassé Theater. Er is dan alle ruimte om jouw wensen te bespreken.

Neem contact op
evenementen@chasse.nl+31 (0) 76 530 31 45

Faciliteiten voor jouw evenement

Al onze ruimtes, zowel voor- als achter de schermen, zijn naar jouw wensen in te richten. 

Wil je dus met gasten óp het toneel zitten in plaats van op de tribune, dan zorgen wij dat de techniek met jouw idee meedraait! Je hebt vast nog nooit een subsessie in het Artiestencafé georganiseerd of een workshop in onze pruikenwasplaats!

Bekijk de PDF hieronder voor al onze ruimtes met bijbehorende capaciteit. Uiteraard ben je van harte welkom voor een rondleiding om op locatie te bepalen welke ruimte het best past bij jouw event.

 

 

Zij gingen je voor