Koop een kaartje voor een ander

Onderzoek wijst uit dat theater- en filmbezoek een wezenlijke bijdrage levert aan het geluk van mensen. Het draagt bij aan een betekenisvol leven en biedt ontmoeting met anderen. Theater zou daarom voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk niet zo. Vaak is er een financiële drempel.  

Met Koop een kaartje voor een ander nodigt Chassé Theater haar bezoekers uit hun theatergeluk te delen. Middels een donatie dragen zij bij aan een ticket voor een stadsgenoot die zo ook kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

In samenwerking met o.a. Quiet Breda en Bredapas worden de gedoneerde kaartjes aangeboden.

Ik wil een kaartje doneren

Vanaf € 15 maak jij al iemand blij met een theaterticket. Maar ook met een kleiner bedrag draag je al bij. Elke donatie wordt gewaardeerd. Je kunt doneren bij de aankoop van je tickets voor voorstellingen en film in het Chassé Theater. Of je kunt een eenmalige gift overmaken middels onderstaande button.

doneer eenmalig

 

Ik wil gebruik maken van een gedoneerd kaartje

ik ben Quiet member
Elk maand stuurt Quiet Breda een aantal aanbiedingen voor theater- of filmtickets uit via het memberplatform. Voor meer informatie hierover of om member te worden kun je contact opnemen breda@quiet.nl.

overig
Wilt u met uw maatschappelijk stichting het Chassé Theater bezoeken via Koop een kaartje voor een ander? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via educatie@chasse.nl