Blind Walls Film Fest

Blind Walls Film Fest 2023

Blind Walls Film Fest komt terug! Op 8, 9 en 10 december 2023 organiseren Chassé Cinema en Blind Walls Gallery opnieuw Blind Walls Film Fest, een filmfestival dat volledig in het teken staat van graffiti, street art en muurschilderingen. 

Passe-partout

Wil je het volledige filmfestival ervaren en de wereld achter graffiti, street art en muurschilderingen ontdekken? Dan hebben we een mooie deal. Koop nu alvast je passe-partout en bezoek tijdens Blind Walls Film Fest onbeperkt alle films, lezingen en andere activiteiten. 

Passe-partout Blind Walls Film Fest

Koop nu je passe-partout voor Blind Walls Film Fest 2023 en bezoek straks voordelig alle films.

Over Blind Walls Film Fest

Tijdens Blind Walls Film Fest ligt de focus op de wereld achter street art en de impact van muurschilderingen en graffiti op een stad. Met de vertoning van verschillende films, Q&A met filmmakers en kunstenaars en talks door experts nemen we jou mee in de wereld achter deze kunstvorm. Waar komt het fenomeen vandaan, wie zijn de makers en wat is de impact op de omgeving? Deze vragen worden in de vertoonde films belicht vanuit verschillende perspectieven.

Voor de tweede editie van Blind Walls Film Fest zal voor het eerst uit drie festivaldagen bestaan. e brede programmering bevat naast filmvertoningen ook Q&A’s, talks en masterclasses gericht op specifieke doelgroepen zoals makers, projectontwikkelaars en studenten.

Stuur je film in!

Maak jij audiovisueel werk rondom Street art? Stuur het in en wie weet wordt jouw film vertoond tijdens Blind Walls Film Fest 2023. Insturen kan hier.

blindwalls filmfest, blind walls filmfest, blind wall