BredaPas

Met je BredaPas krijg je korting in het Chassé Theater

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een BredaPas? Dan kun je bij ons met korting naar theater- en filmvoorstellingen.

  • In de cinema betaal je altijd slechts € 7,50 voor een filmticket.
  • In het theater krijg je 50% last-minute korting op bijna alle voorstellingen op de dag van de voorstelling als er nog plek is. Deze korting is nooit lager dan een ticketprijs van €10.

reserveren
Reserveer je tickets online via onze website en kies de prijscode BredaPas. Je gereserveerde ticket met BredaPas-korting is alleen geldig in combinatie met een geldige BredaPas. Controle hierop vindt plaats in het theater. Per Bredapas kun je twee tickets met korting reserveren. 

kinderen
In de cinema geldt geen speciaal kindertarief. Een ticket voor een kinderfilm kost voor iedere bezoeker standaard € 7,50 (dus ook voor volwassenen).

In het theater is bij sommige voorstellingen een speciale kinderprijs voor kinderen t/m 12 jaar van toepassing. 

scholier/student/CJP
Iedereen vanaf 13 jaar betaalt op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-pas, scholieren- of studentenkaart voor geselecteerde theatervoorstellingen slechts € 10. Daarnaast geldt op de dag zelf 50% last-minutekorting op bijna alle andere theatervoorstellingen als er nog plek is. Deze last-minutekorting is nooit lager dan een ticketprijs van €10.

Bij Chassé Cinema geldt voor hen een ticketprijs van € 7,50.

geld terugvragen 
Het is mogelijk om gemaakte ticketkosten te declareren bij de Gemeente Breda. Per BredaPashouder vergoedt de gemeente maximaal € 75 per kalenderjaar. 

naar het formulier
 
Kinderen van Bredapashouders kunnen een vergoeding op de tickets krijgen via samenvoorallekinderen.nl

Meer informatie over de BredaPas vind je op breda.nl/bredapas.

voorwaarden 

  • Kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken
  • Per Bredapas kunnen max. 2 tickets per voorstelling worden gereserveerd
  • Voor een aantal voorstellingen is een beperkt aantal tickets beschikbaar
  • De genoemde prijzen gelden wanneer je online bestelt en is inclusief reserveringskosten, garderobe en een e-ticket. Koop je tickets telefonisch, dan geldt een toeslag van € 0,50 per ticket.

Actie Charlie and the Chocolate Factory

Vanaf 1 oktober 2022 kunnen BredaPashouders ook met korting naar theatervoorstellingen in het Chassé Theater. Om dit te vieren organiseerden wij een speciale actie rondom de voorstelling Charlie and the Chocolate Factory. Bredapashouders betalen op doordeweekse dagen slechts € 2,50 voor hun ticket. In totaal zijn er 210 tickets verkocht. 

De actie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de BredaPas/Gemeente Breda en het Chassé Cultuurfonds. meer info