korting

Het Chassé Theater is een plek voor iedereen. Daarom bieden wij naast reguliere kortingsregelingen diverse mogelijkheden voor elk budget: Chassé voor elke portemonnee!

voor de filmliefhebber

Met een Cineville pas kan je onbeperkt naar bijna alle films in Chassé Cinema voor een vast bedrag per maand. Dat kan al vanaf 18,50 per maand.

Voor slechts € 12,50 per jaar krijg je met de cinemakorting € 1,50 euro korting op iedere film en kan je gebruik maken van allerlei extra voordelen.

voor jongeren

Met theater voor een tientje bezoek je als scholier, student of CJP pashouder niet alleen heel voordelig theater en film, we maken je ook wegwijs in het aanbod. Of je nu alleen komt of met een hele groep. Daarnaast krijg je 50% last-minute korting op bijna alle andere theatervoorstellingen op de dag van de voorstelling als er nog plek is.

BredaPas 

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een BredaPas? Dan kun je bij ons met korting naar theater- en filmvoorstellingen.

  • In de cinema betaal je altijd slechts € 7,50 voor een filmticket.
  • In het theater krijg je 50% last-minute korting op bijna alle voorstellingen op de dag van de voorstelling als er nog plek is.

reserveren
Reserveer je tickets online via onze website en kies de prijscode BredaPas. Je gereserveerde ticket met BredaPas-korting is alleen geldig in combinatie met een geldige BredaPas. Controle hierop vindt plaats in het theater. Per Bredapas kun je twee tickets met korting reserveren. 

kinderen
In de cinema geldt geen speciaal kindertarief. Een ticket voor een kinderfilm kost voor iedere bezoeker standaard € 7,50 (dus ook voor volwassenen).

In het theater is bij sommige voorstellingen een speciale kinderprijs voor kinderen t/m 12 jaar van toepassing. 

scholier/student/CJP
Iedereen vanaf 13 jaar betaalt op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-pas, scholieren- of studentenkaart voor geselecteerde theatervoorstellingen slechts € 10. Daarnaast geldt op de dag zelf 50% last-minutekorting op bijna alle andere theatervoorstellingen als er nog plek is.

Bij Chassé Cinema geldt voor hen een ticketprijs van € 7,50.

geld terugvragen 
Het is mogelijk om gemaakte ticketkosten te declareren bij de Gemeente via dit formulier. Per BredaPashouder vergoedt de gemeente maximaal € 75 per kalenderjaar. 
 
Kinderen van Bredapashouders kunnen een vergoeding op de tickets krijgen via samenvoorallekinderen.nl

Meer informatie over de BredaPas vind je op breda.nl/bredapas.

voorwaarden 

  • Kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken
  • Per Bredapas kunnen max. 2 tickets per voorstelling worden gereserveerd
  • Voor een aantal voorstellingen is een beperkt aantal tickets beschikbaar
  • De genoemde prijzen gelden wanneer je online bestelt en is inclusief reserveringskosten, garderobe en een e-ticket. Koop je tickets telefonisch, dan geldt een toeslag van € 0,50 per ticket.

series bestellen

We hebben diverse aantrekkelijke series bestaande uit een set van voorstellingen met korting die vaak oploopt tot maar liefst 30%. Zo kan je met het Onbeperkt kleine zaal abonnement bijvoorbeeld ook alle voorstellingen in de kleine zaal bezoeken tegen één vaste voordelige prijs. Scout de grootste cabarettalenten, ontdek avontuurlijk toneel, bewonder pareltjes van de moderne dans en geniet van intieme concerten! 

lagere rang kiezen

Vrijwel alle voorstellingen in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal en de grote zaal beschikken over meerdere rangen. De laagste rang is tussen de 30 en 50% goedkoper dan de eerste rang. Verder beschikken alle zalen over ‘minder zicht’ plaatsen. 

voorwaarden korting

Kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken. Bij de toegangscontrole aan de zaal kan worden gevraagd naar je jongerenpas. Kortingen worden berekend over de basis verkoopprijs van de voorstelling, over de theaterservice wordt geen korting berekend.