over ons

Het Chassé Theater is het grootste (film)theater van het zuiden en ontvangst jaarlijks ruim 350.000 bezoekers. Het bijzondere in het oog springende gebouw in het centrum van Breda biedt ruimte voor maar liefst drie theater- en filmzalen en twee restaurants (o.a. Vensters'). Met het brede theater- en filmaanbod, zowel nationaal als internationaal, inspireert Chassé al 26 jaar iedere gast.

Naast het diverse en unieke culturele aanbod is het Chassé Theater een geliefde locatie voor vele evenementen en congressen. Met Chassé Connect bieden wij daarnaast ook ZZP’ers, bedrijven en ondernemers dagelijks onze gastvrijheid. Het Chassé Theater is in zijn veelzijdigheid een unieke plek in Breda waar gasten elkaar ontmoeten, inspireren en zich thuis voelen.

directie & raad van commissarissen

Ruud van Meijel MsBA - directeur-bestuurder

drs. V.G.B.M. Weijers MTL - voorzitter

drs. M.M. van Zuijlen - lid

ir. N.G.M. van Os - lid

directeur Ruud van Meijel

Vanaf oktober 2019 is Ruud van Meijel directeur van het Chassé Theater. Ruud, geboren Zeeuws-Vlaming, was tien jaar lang zakelijk directeur van Toneelgroep Oostpool in Arnhem. Daarvoor was hij o.a. directeur en oprichter van Zeeland Nazomerfestival en Theaterproductiehuis Zeelandia in Middelburg. 

meer info

Chassé Theater N.V.

Chassé Theater N.V. streeft goed bestuur en toezicht na en hanteert daarbij de Governance Code Cultuur als leidraad. Bestuur en toezichthouders onderschrijven de principes van de code en doen verslag over hun handelen in de respectievelijke jaarverslagen. 

Ook de Code Diversiteit & Inclusie en de Fair Practice Code worden onderschreven en vormen een richtlijn bij de beleidsvorming en in de werking van de organisatie. 

Chassé Theater N.V. hanteert de Cao Nederlandse Podia bij de honorering van medewerkers. Het salaris van de directeur-bestuurder voldoet aan de W.N.T.

Chassé in de media

Via onderstaande link vind je een overzicht van artikelen over het Chassé Theater die verschenen in verschillende media. 

lees alle artikelen