over ons

Met drie theaterzalen en evenveel cinemazalen is het Chassé Theater het grootste culturele podium van Zuidwest-Nederland. Jaarlijks bezoeken zo’n 350.000 bezoekers uit Breda en van verder weg voorstellingen uit het brede theater- en filmaanbod. Niet alleen vooraanstaande artiesten en gezelschappen treden er op. Ook vrijetijdsspelers, jong talent en internationale acts staan er op de planken. Al meer dan 25 jaar is het Chassé Theater een inspirerende plek die gelukkig maakt. 

Met twee restaurants biedt het Chassé Theater de bezoeker excellente horeca. Bij studenten en ondernemers is het een geliefde plek om te werken. Daarnaast faciliteert het theater vele (zakelijke) evenementen en bijeenkomsten. Het Chassé Theater is een veelzijdige en unieke plek waar mensen elkaar ontmoeten, geïnspireerd raken en zich thuis voelen. 

jaarverslag 2021

2021 was een ongewoon jaar. Toch zijn wij trots op wat wij wél bereikt hebben ondanks de uitdagingen. Blik samen met ons terug op het afgelopen jaar. Klik op onderstaande afbeelding om ons jaarverslag in te zien.

directie & raad van commissarissen

Ruud van Meijel MsBA - directeur-bestuurder

drs. V.G.B.M. Weijers MTL - voorzitter

drs. M.M. van Zuijlen - lid

ir. N.G.M. van Os - lid

directeur Ruud van Meijel

Vanaf oktober 2019 is Ruud van Meijel directeur van het Chassé Theater. Ruud, geboren Zeeuws-Vlaming, was tien jaar lang zakelijk directeur van Toneelgroep Oostpool in Arnhem. Daarvoor was hij o.a. directeur en oprichter van Zeeland Nazomerfestival en Theaterproductiehuis Zeelandia in Middelburg. 

meer info

Chassé Theater N.V.

Chassé Theater N.V. streeft goed bestuur en toezicht na en hanteert daarbij de Governance Code Cultuur als leidraad. Bestuur en toezichthouders onderschrijven de principes van de code en doen verslag over hun handelen in de respectievelijke jaarverslagen. 

Ook de Code Diversiteit & Inclusie en de Fair Practice Code worden onderschreven en vormen een richtlijn bij de beleidsvorming en in de werking van de organisatie. 

Chassé Theater N.V. hanteert de Cao Nederlandse Podia bij de honorering van medewerkers. Het salaris van de directeur-bestuurder voldoet aan de W.N.T.

Chassé in de media

Via onderstaande link vind je een overzicht van artikelen over het Chassé Theater die verschenen in verschillende media. 

lees alle artikelen