Vrijheidsmaaltijd

zo 5 mei 2024 - 17:00 - 19:00
BoArte–foyer
zo 5 mei 2024
17:00 - 19:00
Geweest

Schuif aan! Op 5 mei schuift heel Nederland aan bij de Vrijheidsmaaltijd. We eten samen om te vieren dat we in vrijheid leven. Ook in het Chassé Theater.

Op 5 mei worden er in het hele land Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Ook in het Chassé Theater kan je terecht. De kern van de Vrijheids-maaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten met elkaar over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven.

Aan de eettafel ontmoet je nieuwe gezichten en veranderen onbekenden in bekenden. Want eten verbindt. Wie je ook bent, samen eten is dé manier om elkaars wereld beter te leren kennen. Schuif je aan? We verwelkomen je graag in onze foyer, met 140 andere mensen, om de vrijheid te vieren.

Het event duurt van 17:00 tot 19:00. Het diner is gratis.
Meld je aan via de knop hierboven en doe mee! Na aanmelding ontvang je nog een mail.

Bezoek na de maaltijd ook een film of theatervoorstelling in het teken van vrijheid. Bekijk het aanbod hier.

deelnemen is gratis maar aanmelden is verplicht

Let op: i.v.m. een evenement op 5 mei is het Chassé Theater minder goed bereikbaar. Parkeren op het Chasséveld is niet mogelijk. Houd rekening met drukte en (gedeeltelijke) afsluiting van de Claudius Prinsenlaan.

Onderdeel van

Onderdeel van