contactloos betalen & Pin Only

Vanaf 1 september 2017 gaan wij over op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. 

Deze overgang houdt in dat u zowel uw theater- & cinemakaarten bij het bespreekbureau en de cinemakassa als uw eten en drinken aan de bar en in onze restaurants niet meer met contant geld betaalt; overal kunt u contactloos betalen of pinnen. We hebben de tijd genomen om dit goed te testen en wat blijkt? Het heeft een positief effect op de wachtrijen én op het humeur van onze bezoekers. Daarnaast kunnen wij u sneller en veiliger van dienst zijn. Daar wordt iedereen blij van!

Omdat steeds meer voorstellingen zonder pauze worden gespeeld, is vanaf het nieuwe theaterseizoen de pauzeconsumptie niet langer bij de prijs ingebegrepen. De vermelde prijzen zijn inclusief theaterservice: reserveringskosten, garderobe en e-tickets. meer informatie

Hoe zie ik of mijn betaalpas geschikt is voor contactloos betalen?

U ziet of uw pas geschikt is voor contactloos betalen als het symbool voor contactloos betalen erop staat.

Hoe werkt contactloos betalen?

U rekent af door uw betaalpas of mobiele telefoon dicht tegen de betaalautomaat te houden, zonder op een toets te drukken. Betalingen worden direct van uw betaalrekening afgeschreven, net als bij een gewone pinbetaling. Bedragen lager dan €25 rekent u af zonder pincode. Bedragen hoger dan €25 rekent u af met pincode. Wanneer u betaling geslaagd is, hoort u drie piepjes. 

Wat zijn de voordelen van contactloos betalen?

Contactloos betalen is gemakkelijk, doordat u uw pincode niet hoeft in te toetsen. Doordat u uw betaalpas niet in de betaalautomaat hoeft te steken, kunt u uw betaalpas niet vergeten. Daarnaast is contactloos betalen 10 seconden sneller dan gewoon pinnen wat bijdraagt aan kortere wachttijden. 

Hoe veilig is contactloos betalen?

U kunt nooit meer dan €25 per keer afrekenen zonder pincode. Bovendien geldt er een maximaal totaalbedrag van €50 dat u achtereenvolgens kunt betalen zonder pincode. Dit betekent dat het aantal betalingen dat u zonder pincode doet, optelt tot €50. Als u dit bedrag bereikt hebt, moet u uw pincode intoetsen en uw pas in de automaat steken. Daarna begint het weer bij €0. Bij diefstal of verlies van uw betaalpas kan voor maximaal €50 zonder pincode worden betaald. Mocht er sprake zijn van misbruik dan vergoedt de bank de schade.

meer informatie over contactloos betalen.

Wij danken u alvast hartelijk dank voor uw medewerking bij deze overgang. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via marketing@chasse.nl.