Filteren


filmclub

abonnement 

Laat u zich graag verrassen door bijzondere (voor)premières? Kom dan bij de filmclub van Chassé Cinema! U ziet elke maand een speciaal geselecteerde film en ontvangt bovendien de maandelijkse nieuwsbrief. Voor napraten is natuurlijk ook alle ruimte, bijvoorbeeld met een heerlijke Filmclub lunch - altijd in het thema van de film die u ziet. Iedere maand (van oktober t/m april) is er een film op donderdag-, vrijdag- of woensdagochtend. 

voorpremières

Meestal worden er voorpremières voor u geregeld, van films die pas later in de Nederlandse filmtheaters te zien zijn. U hoort een week van tevoren via e-mail welke exclusieve film op het programma staat. 

Drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling is de bar geopend, zodat u kunt genieten van de lekkere koffie en thee in onze gezellige cinemabar. De prijs voor het gehele abonnement is € 52,50 (voor 7 voorstellingen). Losse kaartverkoop is niet mogelijk.

Met in december: Shoplifters

later instappen

Is het seizoen al begonnen en u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt ook tussendoor een abonnement nemen voor de resterende voorstellingen van het lopende seizoen, tegen de resterende prijs (prijs per voorstelling wanneer u een abonnement heeft is € 7,50).

data week 1
vrijdag: 7 dec, 11 jan, 8 feb, 15 mrt & 5 apr
woensdag: 12 dec, 16 jan, 13 feb, 20 mrt &10 apr
donderdag: 13 dec, 17 jan, 14 feb, 21 mrt & 11 apr

data week 2
vrijdag: 14 dec, 18 jan, 15 feb, 22 mrt & 12 apr
woensdag: 19 dec, 23 jan, 20 feb, 27 mrt & 17 apr