kaartverkoop

Wilt u meer weten over onze kaartverkoop en prijzen, uw bezoek aan een voorstelling of een cadeaubon verzilveren? We hebben de mogelijkheden, service en huisregels voor u op een rij gezet. Kijk bij de tarieven van Chassé Cinema voor meer informatie over de kaartverkoop bij filmvertoningen.

telefonisch, via een bestelformulier of aan de balie kaarten kopen

Telefonisch of via een bestelformulier kunt u het Chassé Theater eenmalig machtigen om het totaal verschuldigde bedrag via een automatische incasso van uw rekening af te laten schrijven. 

Tot en met woensdag 13 juni kunt u theaterkaarten enkel reserveren via chasse.nl of via een bestelformulier, verkrijgbaar bij het bespreekbureau. Vanaf donderdag 14 juni kunt u ook telefonisch of aan de balie kaarten kopen voor seizoen 2018-2019. Koopt u kaarten met een bestelformulier, telefonisch of aan de balie, dan geldt een toeslag van € 0,50 per kaart.

openingstijden
Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. 
De balie is bij films een half uur en bij theatervoorstellingen één uur voor aanvang geopend. 
De avondkassa van de cinema is dagelijks geopend vanaf 18.45 uur.

theater 076 530 31 32
cinema 076 530 31 31
bespreekbureau@chasse.nl

gewijzigde openingstijden bespreekbureau
ma 2 juli t/m zo 2 sep 2018
di & do geopend van 11.00 tot 15.30 uur 
half uur voor aanvang (film)voorstellingen

online kaarten kopen 

Plaatsbewijzen reserveren kan 24 uur per dag op deze site. U kunt betalen met iDEAL, creditcard, Nationale Bioscoopbon, Podium Cadeaukaart en speciaal voor Belgische bezoekers: Direct Debets en Mistercash. Na het versturen van de bestelling ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging met uw rij en stoelnummer(s) in de betreffende voorstelling(en). Heeft u gekozen voor een elektronisch plaatsbewijs, dan ontvangt u deze als bijlage. Wilt u plaatsbewijzen per post ontvangen, dan betaalt u € 4 extra per reservering. De verwerkingstijd voor het versturen is gemiddeld een week.

pin only

Het Chassé Theater is overgegaan op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. Deze overgang houdt in dat uw theater- & cinemakaarten bij het bespreekbureau en de cinemakassa, uw eten en drinken aan de bar, in de snoephoek, in onze restaurants en de artikelen in de theaterwinkel niet meer met contant geld betaald kunnen worden. U kunt overal contactloos betalen of pinnen. meer informatie