Hans Keur

10 jaar Zevij-Necomij in Chassé

Donderdag 1 juni 2023 mochten wij de 10e editie van het jaarlijkse relatie-evenement van Zevij-Necomij verzorgen. De inkooporganisatie voor de technische groothandel en ijzerwarenvakhandel nodigt jaarlijks haar partners en leveranciers uit voor een congres uit het hogere segment. Ruim 500 gasten mochten zich laten inspireren en kregen de kans om elkaar uitgebreid te spreken tijdens een goede netwerklunch en heerlijke borrel op het terras.

Het evenement is een afgeleide van TEDx begeleid door dagvoorzitter Sofie van den Enk. Het ochtendprogramma bestaat gewoonlijk uit korte inspirerende lezingen en de uitreiking van de ‘leverancier van het jaar- award’. In samenwerking met De Kort Catering worden de gasten daarna verwend met een uitgeserveerde driegangen-netwerklunch. In het middagprogramma volgen nog twee lezingen en barst de Brabantse gezelligheid los tijdens de borrel.

De organisatie van het congres was, net als de vorige 9 edities, in handen van het Bredase organisatiebureau Kaat&Co. Na de eerste succesvolle editie werden zij bij de organisatie betrokken om het event het cachet te geven wat past bij een relatie-event als deze. Het event werd omgedoopt tot Zevij-Necomij NXT en onderging daarmee ook op het toneel een enorme transformatie. Met een decor op maat gemaakt voor de theaterzaal van het Chassé (gebouwd door Creathings) onderscheid dit congres zich in haar look & feel. Je voelt je bevoorrecht als je voor dit event wordt uitgenodigd.

Er wordt slim gebruik gemaakt van de technische faciliteiten die de locatie rijk is maar ook van onze expertise op het gebied van licht en geluid. Samen met video-specialisten Kinly en Mobicam wordt het congresplaatje compleet gemaakt met een 10 meter breed scherm, live-cameraregie, picture-in-pictures en een live-stream. Voorafgaand aan het evenement komen alle expertises bijeen voor een productiemeeting zodat de dag soepel verloopt. 

Elk van de NXT-events was uniek in zijn soort door de grote variatie en thema’s en sprekers. Wij danken Zevij-Necomij voor hun vertrouwen en loyaliteit richting het Chassé Theater en zien uit naar de volgende edities van dit toonaangevende congres.

Wil jij ook een evenement organiseren in het Chassé Theater? Ontdek de mogelijkheden!