Chassé als werkgever

Het Chassé Theater is een inspirerende werkomgeving waarin je als medewerker met veel verschillende mensen in contact staat. Je bent onderdeel van een hecht team collega’s die gepassioneerd te werk gaan. Iedereen is welkom in het Chassé Theater; zowel de bezoekers als medewerkers.

Wat heeft het Chassé als werkgever jou te bieden?

Een inspirerende werkomgeving midden in het bruisende centrum van Breda.

Een uitdagende functie waar persoonlijke groei, ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en leertrajecten mogelijk zijn. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze medewerkers gelukkig te laten zijn op het werk.

Een groot, toegewijd team van medewerkers en vrijwilligers die elkaar helpen en blij zijn om met elkaar te werken. Een team dat het grote belang ziet van cultuur en dat naast het werk veel activiteiten met elkaar onderneemt in onze personeelsvereniging.

Moderne werkplekken, flexwerken, met zit-sta bureau’s en fietsbureaustoelen; wij hebben het allemaal. Daarnaast hebben we, waar mogelijk, flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.

En tot slot is er de Chassé Pas waarmee je, samen met een introducee, naar alle films en 12 theatervoorstellingen per jaar mag gaan!

Interesse gewekt? Kijk dan snel bij onze actuele vacatures of lees wat onze medewerkers vinden van hun functie!