allround theatertechnicus

Chassé Theater zoekt een allround theatertechnicus (28-36 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van! 

Wat ga je bij ons doen?
Jij als allround theatertechnicus zorgt voor de complete beleving van onze gasten door het realiseren van perfect licht en geluid voor de artiesten. Van een grote musical tot een amateurvoorstelling en een groot congres, bij al onze voorstellingen speelt techniek een essentiële rol. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de realisatie van onze voorstellingen en evenementen. Zijn de lampen goed afgesteld? Is het geluid getest? Zijn alle technische onderdelen geregeld voor het volgende programmaonderdeel? Jij behoudt het overzicht en springt bij waar nodig. Met jouw specialisme op licht of geluid gebied maak je plannen voor eigen producties en zorg je voor onderhoud van ons apparatuur.
Met andere woorden; zonder jou gebeurt er niets op onze podia! 

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je technisch onderlegd bent en zelfstandig kan werken als podiumtechnicus. Jouw specialisme is bij voorkeur licht. Daarnaast zoeken we iemand die:

  • Een afgeronde MBO opleiding podium- en evenemententechniek (niveau 3/4) heeft.
  • Ervaring heeft in het gebruik van professionele (digitale) licht-, geluidsystemen of trekkenwand.
  • Flexibel is en voor ieder probleem wel een oplossing weet. 
  • Blij wordt van het werken in een enthousiast team van collega’s. 
  • Het werken in de avonden en weekenden geen probleem vindt.

Chassé Theater: jouw nieuwe werkgever?
Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Van culturele programmering zoals toneel, dans en musical tot zakelijke bijeenkomsten. Een rijk pallet aan artiesten bespeelt onze podia, in de zalen is het publiek al even breed en divers. 

Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn goedbezocht en de ideale gelegenheid om jouw collega’s weer op een heel andere manier te ontmoeten.

Je komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar hard werken en werkplezier hand in hand gaan. Maar dat is niet alles: 

  • Afhankelijk van je ervaring krijg je een bruto maandsalaris tussen de € 2.200 en € 2.800,- bij een fulltime dienstverband.
  • Daar bovenop ontvang je een onregelmatigheidstoeslag van 8%.
  • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen.
  • Een contract voor 28, 32 of 36 uur per week, afgestemd op jouw voorkeur. Maak je meer uren? Dan krijg je dit als extra vrije tijd terug.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een reisafstand vanaf 10 km.

Word jij hier gelukkig van?   
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jordy ten Bloemendal, coördinator techniek via 076 530 31 11 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.