Bredapashouders kunnen in december en januari gratis naar Chassé Theater

Het Chassé Theater heeft de missie om met film en podiumkunsten bij te dragen aan het geluk van alle inwoners van Breda. Een bezoek aan het theater is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een deel van de Bredanaars leeft op of onder de armoedegrens, waardoor er geen financiële middelen zijn om tickets voor het theater te kopen. Juist voor deze mensen is het belangrijk om even te kunnen ontsnappen aan de moeilijke situatie waarin zij verkeren en mee te kunnen blijven doen in de samenleving.

Chassé Theater biedt Bredanaars die het financieel moeilijk hebben graag de mogelijkheid om een onvergetelijke avond uit te beleven. Wij doen dit door in de decemberfeestmaand theatertickets cadeau te doen aan Bredapashouders voor voorstellingen in de maanden december en januari. Het Chassé Theater stelt de tickets beschikbaar in samenwerking met Gemeente Breda, Rabobank Breda en Amerstreken en bezoekers van het theater die een donatie hebben gedaan aan Koop een kaartje voor een ander.

Woensdag 29 november werd het initiatief afgetrapt door Marike de Nobel, wethouder van o.a. cultuur en armoedebeleid, Wendy van Rooij, Rabobank Breda en Ruud van Meijel, algemeen directeur van het Chassé Theater. Vanaf nu kunnen de Bredapashouders hun tickets bestellen via de website van het Chassé Theater.