Wannes Cré

Financieel medewerker

Chassé Theater zoekt een financieel medewerker (16-24 uur)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Als maatschappelijke instelling willen wij met film en podiumkunsten bijdragen aan het geluk van alle inwoners van Breda.

Wat ga je bij ons doen?
Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, gestructureerde en enthousiaste financieel medewerker ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Het gaat om de periode vanaf half september tot en met januari 2025. 

Tot jouw takenpakket horen taken zoals het boeken van inkoopfacturen, het verzorgen van de dagelijkse financiële mutaties zoals de bank, verkoop tickets en horeca en de facturatie. Je werkt mee aan de totstandkoming van verschillende financiële rapportages, zorgt voor een kloppende maandafsluiting en levert een bijdrage aan de voorbereidingen voor de jaarafsluiting. 

Kortom; wij kunnen als financieel medewerker op jou rekenen!

Wie ben jij?
Als financieel medewerker is het belangrijk dat je een sterk cijfermatig gevoel hebt met een oog voor detail. Je kan goed zelfstandig werken en tevens draag je bij aan een soepele samenwerking en goede afstemming met collega’s van andere afdelingen. Verder:

  • Heb je een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Kent Excel geen geheimen voor je en is het een pre als je ervaring hebt met Afas Profit. 
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een middelgrote organisatie.
  • Heb je een kritische en analytische houding.
  • Heb je sterke communicatieve vaardigheden. 

Wat wij bieden:
Als financieel medewerker ben je onderdeel van een gedreven klein team dat met plezier zorgdraagt voor een kloppende administratie en efficiënte processen. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2400,- en € 2800,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 5 van de cao Nederlandse Podia.
  • Een tijdelijk contract voor de periode september 2024 t/m januari 2025 voor 16 tot 24 uur per week.
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen. 

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers.

Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van? 
Stuur dan vóór 12 juli jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.