Chassé Cultuurfonds

Al meer dan 25 jaar is het Chassé Theater een gastvrije, inspirerende plek die gelukkig maakt. Theater en film kunnen je ontroeren, prikkelen, zingeving bieden, laten genieten én samenbrengen met anderen. Het Chassé Cultuurfonds stimuleert en ondersteunt dit en draagt zo bij aan het geluk van alle Bredanaren; samen meedoen, nieuwe werelden verkennen, talent de kans geven en uitzonderlijke voorstellingen mogelijk maken!

Chassé Cultuurfonds: voor het geluk van álle Bredanaren

Chassé Cultuurfonds wil zoveel mogelijk Bredanaren en inwoners uit de regio laten genieten van en deelnemen aan film en theater. Dat doen we door met partners in de stad en steun van het Chassé Cultuurfonds allerlei cultureel-maatschappelijke activiteiten te organiseren. Voor basisscholen, jongeren, ouderen, talentvolle makers, mensen met een kleine beurs, een beperking of op zoek naar maatje. Zo maken we kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen. We geven lokaal talent een kans. En we maken bovendien grootschalige of uitzonderlijke (internationale) topvoorstellingen mogelijk in het Chassé Theater.

word vriend

Steun het Chassé Cultuurfonds

Door Vriend van het Cultuurfonds te worden draag je bij aan de missie van het Chassé Theater om er 'voor iedereen' te zijn. Als Vriend van het Chassé Cultuurfonds draag je de ambities van het Chassé Theater een warm hart toe: met jouw bijdrage kunnen we educatieprogramma’s ontwikkelen voor de kinderen in Breda, kwetsbare doelgroepen bedienen en aanstormend podiumtalent ondersteunen.

Hoe werkt het?

Het Chassé Cultuurfonds steun je door Vriend of Zakelijk Partner te worden. Daarnaast is het mogelijk bij te dragen aan de hand van een eenmalige gift of zelfs het Chassé Cultuurfonds op te nemen in je testament. Inmiddels dragen al bijna duizend Vrienden en een vijftigtal Zakelijke Partners bij aan het Cultuurfonds.

Contact

Wil je Vriend worden of op een andere manier Chassé Cultuurfonds ondersteunen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op: 

Frankie Uyterlinde
cultuurfonds@chasse.nl

extra belastingvoordeel culturele ANBI

Het Chassé Cultuurfonds is een erkend goed doel met een culturele ANBI-status. Vanwege de culturele ANBI-status kunnen giften fiscaal aantrekkelijk zijn. Eenmalige giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Voor een periodieke bijdrage met een looptijd van vijf jaar is de gift 125% aftrekbaar. In dat geval moet de gift worden vastgelegd met een overeenkomst

meer informatie

Met dank aan meer dan 1000 particuliere Vrienden én dank aan onze Partners: 

Aannemersbedrijf Rasenberg Terheijden
Bos Vloeren
Cook & Boon
De Kok Bouwgroep
EBN
Familie Roobol
Golden Tulip Keyser Breda
Hotel Nassau Breda
IntercityHotel Breda
Koch Advocaten
Lensvelt
Leonardo Breda City Center
Letters
Libréon

Linberg Park
Midglas
Rassers Advocaten
Reclamebureau IVC

Rodenburg
Scorpions Security

SPIE Worksphere
TasteMore
TheSignerz
Van der Valk Hotel Breda
Vebego Cleaning Services
Via Romers B.V.
Vijverborgh
Visker Interieurbouw
WhiteVision
Zuylen Uitvaartverzorging

ABN Amro MeesPierson
AKD Advocaten en Notarissen
Amphia Ziekenhuis
Avans Hogeschool
BDO Accountants en Adviseurs B.V.
Breda University of Applied Sciences
Chassé Theater
Equans Zuid Nederland B.V.
HPO B.V.
ING Breda
MannaertsAppels Advocaten
Mastbosch Hotel
Moeskops' Bouwbedrijf B.V.
Nieuwe Veste
Rabobank Breda
Scholengemeenschap De Rooi Pannen
Schonck, Schul & Compagnie Vastgoedontwikkeling
Stantec
Stichting Stedelijk Museum
TES Groep B.V.
Van Dijnsen Installatiewerken B.V.
VB Bouw
Werk en Vakmanschap
Witlox VCS

 

Goed om te weten
De volledige verwerking van begunstigers voor het Chassé Cultuurfonds wordt gedaan door het Chassé Theater. Dit betekent dat alle communicatie en transacties lopen via het theater. Jouw Vriend-lidmaatschap wordt daarbij ook gekoppeld aan je Chassé-account, mits je eerdere aankopen hebt gedaan voor theater of cinema.

Voor verdere informatie van de verwerking verwijzen wij naar de privacyrichtlijnen van het Chassé Theater.